Thalasso-Secretul ascuns în mare

Thalasso-Secretul ascuns în mare

Cosmeticele sunt produse care țintesc să îmbunătățească structura, morfologia și înfățișarea pielii, ținând cont de necesitățile fiecărui tip de piele (normală, sensibilă, grasă, etc.). Astfel, grecescul “thalasso”, în traducere, “mare” îmbrațișează ingrediente specifice mediului marin cu proprietăți terapeutice destinate în special remodelării și hidratării zonelor afectate. Folosite în compoziția produselor IPROVENZALI, aduc numeroase beneficii aplicării și acțiunii lor pe piele. În gama de produse din această secțiune putem identifica următoarele:

Structura complexă a produselor Thalasso reunește diferite elemente care remodelează, tonifează și oferă strălucire pielii. Printre acestea, regăsim:

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale precum Menta Piperita, Eucalipto sau Cipresso conferă produselor Thalasso un parfum care inspiră relaxare. Acestea sunt extrase cu grijă din plante pentru a obține compușii aromatici.

Uleiuri esențiale

Alge oceanice

Algele oceanice dispun de o cantitate substanțială de vitamine, bogate în Omega-3, acizi grași, minerale, proteine care vitalizează pielea. Extractele din microalgele marine conțin o varietate de substanțe bioactive care alimentază procesul de hidratare și revigorare a pielii.

Alge oceanice

Sare de baie

Sarea de baie este renumită pentru conținutul său ridicat de minerale precum magneziu, calciu, sodiu care relaxează musculatura, remediază inflamațiile și asigură o circulație mai bună a sângelui. Mai mult decât atât, catifelează pielea datorită caracterului său exfoliant care ajută la înlăturarea celulelor moarte.

Sare de baie

Argilă

Argila albă intră în compoziția produsului “Nămol pentru corp” datorită proprităților sale remineralizante, reechilibrante și antitoxice. Efectele sale se remarcă prin aspectul sănătos pe care îl redă pielii.

Argilă

Folosirea ingredientelor de tip Thalasso în domeniul cosmeticelor a dus la popularizarea produselor pe bază de ingrediente maritime naturale care susțin și regenerează structura și funcțiile pielii. Toate aceste resurse ale lumii acvatice susțin folosirea magiei specifice mării într-un ritm sustenabil.

Proprietăți

  • remodelare corporală
  • acțiune antioxidantă și elasticizantă
  • regenerare, calmare și revitalizare
  • putere tonifiantă

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *