Semințe de in-Efect mătăsos

Semințe de in-Efect mătăsos

Se spune că podoaba capilară poate fi cea mai frumoasă bijuterie a unei persoane. Pentru a o face să stralucească cu adevărat, Iprovenzali îți vine în ajutor cu gama de produse din semințe de in.

Ce sunt semințele de in?

                Semințele de in sunt numite și Linum usitatissimum, în traducere, cel mai folositor. Acest lucru se datorează faptului că reprezintă o resursă consistentă de nutrienți, antioxidanți și acizi benefici. Aceștia acționează pozitiv asupra întregului organism. Astfel, semințele de in sunt folosite atât în alimentație, cât și pentru îngrijirea pielii și a părului.

Ce produse oferă Iprovenzali în această gamă?

                Punând accent pe întrebuințările sale în tratarea părului, Iprovenzali pune la dispoziție următoarele produse din semințe de in:

                -Balsam pentru păr

                -Cristale lichide pentru păr

                –Mască pentru păr

                -Șampon

                -Ulei de semințe de in

Care sunt caracteristicile și beneficiile aduse de aceste produse?

  • Nutrienții prezenți în compoziția semințelor de in ajută la reducerea căderii părului. Mai mult decât atât, previne apariția firelor albe, întărind structura firului de păr și revitalizându-l. Pe lângă acțiunea sa de reconstrucție a părului, produsele din semințe de in formează un scalp sănătos. Utilizarea semințelor de in tratează cu grijă și restructurează părul și scalpul, luptând constant împotriva mătreții.
  • Fiind bogate in Omega-3, semințele de in redau strălucirea părului, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Așadar, părul uscat rămâne doar o veche amintire care așteaptă să fie dată uitării.
  • Vitamina B și magneziul sunt de asemenea elemente dominante ale structurii semințelor de in care accelerează procesul de creștere al părului și susține implementarea  luciului acestuia. Forța firului de păr este restituită împreună cu elasticitatea lui.

                Eleganța unui păr sănătos poate reprezenta un atu greu de egalat. Pentru a fi tratat cu grijă, părul trebuie alinat cu produse naturale de îngrijire care îl repară și îl protejează. Un păr de înaltă calitate iubește produsele BIO. Gama Iprovenzali din semințe de in asigură un păr fin și moale care impresionează prin naturalețe.

P.s. Frumusețea provine din detalii. Nu ezita să le acorzi atenția necesară!

Semințe de in

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *