Shea-Redă prospețime

Shea-Redă prospețime

Scopul cosmeticelor este de a răsfăța prin proprietățile lor aparte. Printre numeroasele produse oferite de Iprovenzali, fiecare fiind caracterizate de finețea naturaleții, regăsim și gama Shea.

Ce este SHEA?

=o substanță de origine vegetală, cu consistență cremoasă, atent extrasă din nucile copacului de Shea, care trece printr-un proces complex pentru a ajunge la forma sa finală.

Aceasta provine din Africa, are culoarea fildeșului și este folosită proeminent în lumea produselor de îngrijire personală.

Care sunt proprietățile untului de Shea?

Acesta este bogat în acizi grași și vitamine, în special în Vitamina A, motiv pentru care este considerat un ingredient cosmetic excelent având o sumedenie de întrebuințări.

Care sunt beneficiile folosirii untului de Shea?

Ușor absorbabil datorită proprietăților sale, acesta aduce o serie de beneficii asupra pielii, buzelor sau a părului:

  • Efect de hidratare intens
  • Proprietăti antiinflamatorii
  • Reduce acneea
  • Protejează și repară
  • Catifelează
  • Efect anti-îmbătrânire

Ce aport aduce uleiul de cocos?

Uleiul de cocos are proprietăți terapeutice și datorită structurii sale este asimilat rapid atât de piele, cât și de cuticula firelor de păr. Folosit împreună cu untul de Shea, uleiul de cocos suține și îmbogățește efectele hidratante, protectoare și de regenerare ale acestuia. Pe lângă acest lucru, uleiul de cocos ajută la protejarea corpulului de efectele radiaților ultraviolete, care pot duce la apariția unor afecțiuni ale pielii, cum ar fi ridurile, însă nu în aceeasi măsura ca loțiunile specializate în acest sens.

Ce produse cuprinde gama Shea oferită de Iprovenzali?

-Balsam de buze

-Balsam vegetal

-Cremă vegetală

Gel de duș vegetal

-Mască vegetală pentru păr

Șampon vegetal

Săpun lichid vegetal

Săpun vegetal pentru corp

-Ulei de shea

-Unguent pentru picioare

-Unt de shea

Această gamă cuprinde produse al căror scop este să redea strălucire, gingășie și delicatețe. În compoziția acestor produse se regăsesc ingrediente naturale care contribuie la sănătatea, netezirea și vitalitatea pielii,  părului și a buzelor, oferindu-le dinamism și elasticitate.

Știați că untul de Shea

  • provine dintr-un arbore care înflorește numai la vârsta de 20 de ani, iar capacitatea sa productivă maximă este atinsă doar la 50 de ani?
  • este derivat din semințele provenite din copacul cu același nume?
  • este comestibil și adesea folosit în bucătăria Africană?
  • poate fi folosit în fabricarea săpunurilor?
Produse din Shea

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *