Migdale Parfumate-Atingerea naturaleții

Migdale parfumate Iprovenzali

Migdale Parfumate-Atingerea naturaleții

Pielea este principalul scut al corpului care luptă direct cu amenințările din mediul extern. Datorită muncii grele pe care o desfășoară zilnic pentru a ne proteja, merită recompensată cu atingerea fină a produselor din gama de Migdale Parfumate oferită de I Provenzali.

Despre Migdale

Migdalele conțin un elixir nutrițional. Acestea se mândresc cu bogăția de fibre, vitamine, minerale și acizi grasi esențiali din interiorul lor. Dar calitatea prin care reușesc să se remarce este cantitatea mare de ulei care poate fi extrasă din compoziția lor.

Popularitatea lor este în ascendență, folosite foarte des în alimentație, flexibilitatea lor le plasează întrebuințările și în lumea produselor de îngrijire personală.

Ulei de Migdale

Uleiul de Migdale deține proprietăți aparte care-l transformă într-un emolient rafinat pentru piele, pe care o exfoliază și o hidratează. Acestea îl recomandă pentru a fi folosit în tratarea pielii uscate.

Datorită ușurinței cu care este absorbit de piele, uleiul de migdale reușește să aibă efect în profunzimea acesteia. Vitamina E, magneziul si fosforul sunt definitorii în cadrul uleiul de migdale și au efect antioxidant.

I Provenzali pune la dispoziția clienților săi 4 tipuri de ulei de migdale parfumate, create natural, diferențiate de mirosul acestora:

Uleiul de Migdale poate fi folosit pentru a reduce liniile fine create pe abdomen în timpul sarcinii prin masare la aplicare.

Săpun Migdale Parfumate

Perfect pentru răsfățarea pielii, săpunurile din migdale parfumate au o concentrație superioară față de producțiile comune. Acestea se clasifică în funcție de mirosul delicat pe care îl imprimă pielii:

Gama Migdale Parfumate încurajează relaxarea și alintarea prin intermediul produselor organice I Provenzali care emană mirosul naturaleții și te transportă în mijlocul naturii.

Știați că…

…aproximativ jumătate din greutatea unei migdale uscate este ulei?

…există migdale atât dulci, cât și amare?

…în China, migdala este un simbol al frumuseții, dar și al tristeții?

…uleiul de migdale poate fi folosit pentru a îndepărta machiajul?

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *