Migdale dulci-capsule de iubire

Beneficii migdale dulci

Migdale dulci-capsule de iubire

Dragostea, sub diferitele ei forme, prinde culoare în povestea I Provenzali, unde personajul principal esti chiar tu. Iubește-ți pielea și arată-i afecțiune cu ajutorul produselor din gama de migdale dulci!

Odată aplicate, datorită numeroaselor sale beneficii, cu siguranță se va înfiripa o relație stabilă și de lungă durată, între acestea și pielea dumneavostră. Migdalele, capsule puternic nutritive, furnizează pielii o serie de minerale și vitamine. Vitamina A și E sunte vedetele acesteia, alături de magneziu, zinc și potasiu.

Fiind foarte versatilă, gama de migdale dulci are o serie de întrebuințări în lumea produselor de îngrijire personală:

1.Hidratează profund, curăță și redă strălucire

O piele fericită prețuiește săpunul  și săpunul lichid din migdale dulci datorită proprietăților sale emoliente și hidratante. Compoziția sa delicată de origine vegetală, îl face un candidat ideal pentru îngrijirea și răsfățarea pielii.

2.Reface tonusul cutanat

Pentru o piele elastică și uniformă, dar și catifelată, crema de corp îmbogățită cu ulei de migdale și unt de shea este soluția. Aplicată zilnic, ajută la revitalizarea învelișului cutanat, iar pielea deshidratată rămâne doar o amintire.

3.Luptă împotriva pielii uscate, a cearcănelor și a ridurilor

Uleiul de migdale dulci este iubit de piele. Masarea cu ulei de migdale vindecă pielea uscată și o protejează.

Câteva picături aplicate cu regularitate sub ochi, stimulează circulația sângelui din zona aceasta și reduce cearcănele.

Adițional, uleiul de migdale ameliorează liniile fine ale pielii și ridurile prin distrugerea radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea.

4.Oferă aspect sănătos buzelor

Buzele crăpate au nevoie de atingerea gingașă a unui balsam de buze plin de ingrediente hrănitoare pentru a le restaura frumusețea și a le proteja de agenții atmosferici.

5.Costruiește puterea firului de păr

Gelul de duș din migdale dulci adoră să aibă grijă de părul și scalpul tău. Acesta restaurează bariera protectivă a firelor de păr, făcându-l mai puternic. Mai mult decât atât, lucrează activ pentru a reduce iritațiile sau imflamarea scalpului.

Migdalele dulci sunt arma secretă folosită pentru o piele delicată. Lasă-ți pielea să se îndragostească de efectele surprinzătoare a acestora!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *