Marsilia-frumusețea tradiției

Produse din gama Marsilia

Marsilia-frumusețea tradiției

Marsilia este un oraș din Franța, al doilea cel mai mare, caracterizat de o atmosferă fermecătoare. Pe lângă faptul că este o veritabilă destinație turistică, situat pe coasta Mediteranei, acesta surprinde prin arta, cultura și istoria sa. O emblemă a regiunii este și săpunul de Marsilia, care conține o concentrație substanțială de ulei de măsline și se fabrică de peste 160.

I Provenzali îmbrățisează gama Marsilia, definită prin tradiție și proprietăți uluitoare de curățare și îngrijire. Aceasta reunește o serie de ingrediente naturale care promovează produsele cosmetice organice prin calitatea acestora. Iată componentele vedetă ale acestei game:

Produse Marsilia

Săpun

Săpunul lichid elimină impuritățile și lasă pielea fină la atingere, delicată și învăluită în strălucire.

Săpunurile de calitate extra împreună cu cel pentru rufe și rufe delicate au în compoziția lor ulei de măsline și glicerină. Acestea sunt naturale, au efect antibacterian, pentru o curățare în profunzime, și înlătură petele.

Săpunurile de Marsilia se potrivesc oricărui tip de piele, datorită pH-ului lor, nu provoacă iritații sau erupții cutanate și au efect antiseptic. Pe lângă acest lucru, au caracter economic întrucât durează de două ori mai mult decât un săpun obișnuit, grație compoziției lor vegetale.

Gel de Duș

Gelul de Duș din această gamă conține de asemenea cu ulei pur de măsline. Odată aplicat, pielea este cuprinsă de prospețime și primește calități grațioase.

Șampon Dulce

Acest șampon îmbogățit cu vitamine, pantenol, roinișă și verbină, lasă părul strălucitor și moale. Redă putere și elasticitate firului de păr, făcându-l să aibă reflecții de diamant.

Ingrediente

Uleiul de măsline…

                …este arhicunoscut pentru efectele hrănitoare și emoliente pe care le are asupra pielii.

Glicerina…

                …tratează aspectul uscat al pielii, o hidratează și ajută la catifelarea acesteia.

Roinița…

                …este o planta care are acțiune terapeutică și un parfum plăcut de lămâie.

Verbina…

                …ajută la întărirea firului de păr, având și efecte antiinflamatorii și de vindecare.

Pantenolul…

                …denumit și Vitamina B5, este folosit cu preponderență în lumea cosmeticelor datorită calităților sale de îmbunătățire a părului și a pielii.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *