Gama Vegetală-purificare și catifelare

Produse organice

Gama Vegetală-purificare și catifelare

Gama Vegetală

Conform dicționarului, cuvântul vegetal denotă conceptul de organic, aflat în strânsă legătură cu natura. În cazul I Provenzali, gama vegetală cuprinde produse bazate pe diferite plante, respectiv:

Lămâie & Urzică

Lămâia este cunoscută pentru efectul semnificativ pe care îl are în reducerea mătreții. Bogată în vitamine si antioxidanți, lămâia întărește foliculii de păr, regenerează celulele scalpului, îndepărtând reziduurile și redă voluminozitate părului.

Urzica este o plantă care ajută la regenerare și luptă împotriva căderii părului. Totodată, restaurează aspectul sănătos al acestuia și îl ajută să strălucească prin bogăția și frumusețea sa.

Datorită beneficiilor pe care le oferă aceste două elemente părului, șamponul de lămâie și urzică este alegerea potrivită pentru a scăpa de mătreață, pentru a stimula creșterea părului și a scăpa de aspectul gras al acestuia.

Urzică-gama vegetală

Miere & Mușețel

Mierea este un ingredient natural popular în lumea produselor de îngrijire personală datorită proprietăților sale uluitoare. Aceasta împiedică ruperea fragilă a firului de păr și hidratează părul, făcându-l minunat la atingere și ușor de invidiat.

Mușețelul reconstruiește structura firului de păr și elimină firele despicate. Plantă versatilă, mușețelul curăță, fortifică și redă luminozitate oricărui tip de păr.

Șamponul pe bază de plante de mușețel și miere asigură tratarea părului cu delicatețe și rafinament.

Ulei de Dafin

Săpunul cu ulei de dafin se bucură de calitățile antiseptice, antibiotice și analgezice ale acestuia. Îmbogățit cu ulei de măsline, este candidatul ideal pentru îngrijirea pielii lăsând amprenta sa fină asupra ei, hidratând-o și având efecte emoliente.

Ulei de Dafin-gama vegetală

Purificare cu Sulf

Săpunul purificat cu sulf este recomandat pentru pielea mixtă sau grasă având rol purificator. In plus, uleiul esențial de cimbru din compoziția sa susține și amplifică acțiunea de curățare și catifelare.

Săpun purificat cu sulf-gama vegetală

Produsele BIO și organice I Provenzali încorporează prospețimea naturii în esența lor și au grijă să fie pe placul tău!

Încearcă-le și răsfață-te în fiecare zi!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *