Argan-valoros pentru tine-

Ulei de Argan-beneficii

Argan-valoros pentru tine-

Noi îmbrățișăm conceptul de organic în toate gamele de produse pe care le oferim, valorificând complexitatea elementelor pe care ni le pune la dispoziție natura. Gama de Argan are ca ingredient de bază uleiul de argan și cuprinde o sumedenie de produse pentru îngrijirea pielii, a tenului și a părului tău. Precum ramurile unui copac, arganul își răspandește beneficiile în fiecare arie de îngrijire a frumuseții tale naturale.

Pune în valoare ceea ce este deja valoros: pe tine însăți!

Ce este uleiul de argan?

Uleiul de Argan este atent extras din fructele copacului cu acelasi nume. Acesta încorporează diversitatea. Extrem de folositor pentru hidratarea pielii, structura sa fină facilitează infiltrarea ușoara a sa în piele care activează crearea barierei protectoare a pielii.

! Acesta poate fi folosit pe orice tip de piele !

Uleiul de Argan conține:

  • Omega 9 și Omega-6
  • Acizi grail esențiali
  • Vitamina A și Vitamina E
  • Antioxidanți

Efecte benefice:

1. Asupra tenului

1.1 Crește elasticitatea, hrănește și vindecă

Uleiul de Argan învelește într-un strat protector și nutritiv pielea tenului, încetinind procesul de îmbătrânire al acestuia și restituindu-i catifelarea.

1.2 Reduce ridurile & luminează

Crema de față antirid și crema de noapte antirid îmbogățite cu acid hialuronic înlătură ridurile și redau prospețimea unui ten tânăr și plin de vitalitate.

1.3 Curăță în profunzime

Apa micelară, laptele demachiant și șervețele demachiante conțin acid hialuronic și înlătură în mod delicat machiajul, lăsând tenul revigorat.

1.4 Exfoliază

 Balsamul de buze regenerează crăpăturile acestora și le protejează împotriva agenților atmosferici, pentru un aspect voluptos.

2. Asupra pielii

2.1 Purifică

Gelul de duș, săpunul și săpunul lichid elimină atent impuritățile pielii și asigură igiena acesteia, având calități nutritive.

2.2 Hidratează

Crema de corp și crema de mâini conțin acid hialuronic și unt de shea care garantează îmbogățirea pielii cu elementele necesare pentru un aspect sănătos.

2.3 Efect protector

Deodorantul roll-on și deodorantul vapo biologic acționează împotriva formării de mirosuri neplăcute în mod natural, protejând pielea și reducând petele pe țesături.

3. Asupra părului

3.1 Regenerează & oferă strălucire

Uleiul de Argan stimulează creșterea părului și îi restaurează aspectul bogat și sănătos, luptând împotriva scalpului iritat și a firelor despicate.

Valoros pentru că…

…natura este cea mai bună sursă pentru îngrijirea ta cosmetică. I Provenzali are grijă ca aceasta să ajungă la tine, în mod pur și firesc.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *