Aloe-vindecare & relaxare

Aloe Vera

Aloe-vindecare & relaxare

“Aloe Vera”

La ce te duce gândul când auzi numele acestei plante vrăjite cu proprietăți uluitoare: ALOE VERA?

Frunzele ei sunt un adevărat depozit de frumusețe și o sursă incontestabilă de vindecare și terapie.

Aloe Vera te transpune în mijlocul unui salon de spa, care poate fi chiar la tine acasa, cu ajutorul gamei Aloe oferită de I Provenzali.

Aici, gândul oricărei probleme este departe, iar relaxarea domină această atmosferă împletită cu calmitatea și liniștea libertății.

Aloe Vera este o plantă populară în universul îngrijirii personale, care conține antioxidanți, enzime, vitamina A și C, minerale, având efect antiinflamator și terapeutic. Astfel, este utilizată cosmetic pentru diferite afecțiuni și pentru întreținerea și accentuarea frumuseții tale.

Iată câteva dintre acțiunile sale benefice:

  • Enzimele permit folosirea acestei plante drept exfoliant pentru piele, cu scopul de a-i reda aspectul uniform și fin, lipsit de impurități. Astfel:

Gelul de duș și Săpunul lichid cu proprietăți emoliente, asigură igiena pielii tale. Pe lângă asta, săpunul lichid poate fi folosit și pentru curățarea feței, proprietățile de aloe acționând asupra afecțiunile cutanate ale acesteia.

-Săpunul lichid intim și servețele umede intime cu efect antibacterian și protector, lasă o senzație de prospețime, acționând delicat în această zonă.

  • Oferă hidratare intensă întrucât frunza acestei plante, unde se găsește gelul minune, conține o cantitate mare de apă. Mai mult decât atât, conține zaharide care ajută la menținerea hidratării pielii. Așadar:

Balsamul de buze matifiază și hidratează buzele, îndepărtând aspectul crăpat al acestora.

  • Această plantă tratează, restaurează și oferă efecte nutritive asupra pielii. Este folosită în tratarea iritațiilor sau a arsurilor solare, datorită acțiunii sale răcoritoare care învelește pielea într-o barieră protectoare în timp ce lucrează în mod suav la vindecarea ei. În acest sens:

Gelul reparator luptă împotriva iritațiilor și a roșeții pieli, acționând prompt asupra zonei afectate si restituindu-i vitaliatea.

-Deodorant roll on și Deodorant Vapo oferă o protecție de lungă durată care previne formarea de mirosuri neplăcute și are grijă de pielea ta.

  • Restituie puterea foliculilor de păr și conferă părului fluiditate. Generează refacerea celulelor scalpului restituindu-i aspectul sănătos. Funcționează uimitor ca balsam, lasând părul ușor de pieptănat și de-a dreptul strălucitor. Face minuni asupra păruluui, înlătură mătreața și luptă împotriva căderii părului. Prin urmare:

Șamponul, masca de păr și balsamul folosite împreună au o triplă acțiune asupra părului: curăță, vitalizează și redau strălucire. Totodată, reconstruiesc sănătatea scalpului tău.

În concluzie…

…tratează-ți pielea, părul și tenul cu atingerea suavă a produselor din Aloe Vera. Acestea aduc feng shui-ul în viața ta, plasând într-o armonie totală simțurile și gândurile tale!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *