Gama Baby-grijă & iubire-

gama baby oferă protecție și curățare

Gama Baby-grijă & iubire-

I Provenzali înțelege grija unui părinte și pentru a contribui la protejarea copilului tău a creat Gama Baby. O gamă destinată exclusiv îngrijirii pielii delicate a celor mici, caracterizată de frumusețea unei noi vieți.

  Toată atenția noastră este acaparată de o iubire nemărginită când vine vorba de proprii noștri copii. Ne-am dori cu toții să devenim supereroi și să avem puteri magice cu care să-i protejăm mereu.

Câteodată ne-am dori să putem să le luăm orice durere și să-i învelim într-un val de dragoste care să inunde orice amenințare din jur. Pentru a te susține în lupta de a-i proteja, produsele fermecate cu beneficii uluitoare I Provenzali, vor să te ajute, din grijă și iubire.

Gama Baby

Pielea fină a copilașilor noștri are nevoie de o îngrijire foarte atentă și complexă. Știm că igiena copilașului primează în lista metodelor prin care ai grijă de el.

Tocmai de aceea, produsele BIO din această gamă conțin ingrediente naturale, cum ar fi untul de shea, folosite pentru a ne asigura că cei mici au parte de cele mai bune produse de îngrijire.

Fașcinați continuu de copilașii noștri, vrem să-i protejăm cu orice preț. Așadar, iată cum te pot ajuta produsele din gama Baby!

Împotriva iritațiilor…

Crema protectivă din gama Baby îți vine în ajutor și garantează că va crea un scut puternic, dar delicat pentru pielea fină a celui mic. Nutritivă și ușor de absorbit, crema protectivă promite să lupte împotriva iritațiilor. Șervețelele umede vin să o susțină în această confruntare! Acestea curăță pielea în timp ce contribuie la emulsionarea ei.

După joacă, mâncare, plimbare…

Săpunul lichid de mâini este perfect pentru a înlatura microbii de pe mânuțele copilașului tău, care curios și fascinat de lumea din jurul lui, nu se poate abține să nu exploreze tot ce e nou.

Un moment de relaxare …

O zi plină de joacă și de cunoaștere, este încheiată cu un ritual adorat de copii, băița.  Șamponul și spuma pentru corp și păr, sunt combinația ideală pentru transformarea băiței într-o nouă activitate plăcută. Acestea calmează pielea și îndepărtează prin atingeri catifelate orice impuritate.

Pentru a completa rutina de curățare, uleiul de masaj pune capăt oricărui pericol cutanat și întărește bariera protectoare a pielii copilului tău.

Gama Baby are grijă și de mame…

Mămicile merită să aibă grijă și de ele! Elasticitatea pielii este esențială pentru a reduce formarea liniilor fine. Aceasta poate fi oferită cu ajutorul uleiului de masaj. Recomandat pentru aplicare atât pe perioada gravidității, dar și după naștere pentru a asigura un aspect cât mai neted al pielii.

Bucuria provine din lucruri mici! Ai grijă de tine și de cei dragi, I Provenzali te susține!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *