Săpunuri-curăță delicat-

Săpunuri naturale

Săpunuri-curăță delicat-

Igiena a devenit mai importantă ca niciodată. Pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru este esențial să-i acordăm atenția cuvenită. I Provenzali iubește gama de săpunuri, care curăță în profunzime, hidratează intens și asigură siguranță, înlăturând cu grijă impuritățile.

Săpunuri

…pentru piele

Săpunul cu ulei de dafin și săpunul lichid marsilia pot fi caracterizate printr-un singur cuvânt: puritate. Formulele lor vegetale asigură hidratarea intensă a pielii având proprietăți emoliente puternice. Fiind produse naturale, acestea nu atacă pielea în niciun fel, susțin mediul înconjurător și imprimă pielii prospețimea naturii.

…pentru rufe

Săpunul marsilia calitate extra, cel pentru rufe și cel cub sunt destinate spălării articolelor de îmbrăcăminte. Deoarece acestea intră în contact cu piele în momentul purtării este important să ne asigurăm că sunt lipsite de factori care o pot ataca. Aceste săpunuri, datorită compoziției lor bazată pe ulei de măsline si glicerină, curăță eficient și sunt în armonie cu pH-ul pielii tale.

….pentru tine și cei dragi

Săpunurile de Marsilia se bucură de diferite parfumuri speciale. Astfel, pe lângă eliminarea microbilor, imprimă un miros aparte pielii, cum ar fi de flori de portocală sau trandafir. Aceste săpunuri se remarcă prin elixirul fermecător pe care îl dețin și prin acțiunea lor de curățare delicată și pătrunzătoare. Săpunurile de Marsilia sunt un cadou special și natural, fiind folositor întregii tale familii.

Gama de Săpunuri I Provenzali

…Iubește BIO, promovează natura și oferă produse din ingrediente organice care îngrijesc cu adevărat pielea ta, o purifică și o lasă fină la atingere.

…Iubește unicitatea și creează produse care surpind prin individualitatea lor, fiind variate și versatile.

….Iubeste frumusețea naturală și oferă produse care să aibă grijă de ea.

Într-o lume dificilă, oferă-ți momentul de liniște de care ai nevoie și iubește produsele  I Provenzali care te protejează și contribuie la sănătatea pielii tale.

Alege să fii #natural, #bio și #organic!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *