Tipuri de ten-ai grijă de tine-

Tipuri de ten-ai grijă de tine-clasificare

Tipuri de ten-ai grijă de tine-

Cu toții ne dorim un ten radiant, curat și ferm. Identificarea produselor perfecte pentru tipul tău de piele poate fi o adevărată provocare. Tocmai pentru a te ajuta să afli care sunt produsele ideale pentru diferitele tipuri de ten, iată cum se clasifică acestea:

Tipuri de ten

– uscat

Tenul uscat are un deficit în producția de sebum ceea ce-i constrânge elasticitatea, îl face ușor exfoliabil și îi implementează un aspect aspru. Porii sunt greu observabili, pielea este mată și predispusă la iritații.

Factorii atmosferici, alimentația sau condiția genetică pot fi determinanții acestui tip de piele.Soluția e simplă, H I D R A T A R E.

-sensibil

Tenul sensibil prezintă pete de roșeață și iritații, fiind amenințată cu ușurință de factorii climatici. Gradul său ridicat de sensibilitate indică o barieră protectoare compromisă a pielii.

Așadar, fiind predispusă la inflamare, uscare, alergii și roșeață, produsele cu efect de calmare, vindecare și proprietăți antiinflamatorii sunt eroii de care ai nevoie.

-normal

Tenul normal se bucură de o piele netedă, fermă, elastică și catifelată. Porii nu sunt dilatați, culoarea este uniformă și toleranța ridicată.

 Pentru a-i menține calitățile, necesită o rutină de îngrijire care să-i crească nivelul de protecție și să-i stimuleze vitalitatea, în timp ce îi păstrează echilibrul.

-gras

Tenul gras produce un exces de sebum care inundă porii și ii deschide, dând naștere numeroaselor puncte negre. Aspectul lucios, porii dilatați și neuniformitateapielii sunt trăsături ale acestui tip de ten.

Apariția acestuia este influențată de factori hormonali, stres sau de mediul înconjurător. Curățarea în profunzime a feței, exfolierea și cremele de hidratare fără ulei, vin în ajutorul tău pentru a restabili armonia pielii.

-mixt

Tenul mixt este o combinație între tenul uscat și tenul gras. Adică, pielea ta prezintă atât părți mai lucioase, în general în zona T (frunte-nas-bărbie), cât și parți uscate (obraji, pomeți).

Produsele benefice pentru orice tip de piele sunt perfecte în acest caz, întrucât redau uniformitate tenului, balansându-l.

Pentru diferitele tipuri de ten …

I Provenzali oferă produse cu ingrediente BIO, special construite pentru nevoile tenului tău. Alege-le pe cele perfecte pentru tine. Naturalețea se potrivește perfect cu frumusețea!

Ai grijă de tine! Printre diferitele tipuri de ten, identifică-l pe al tău!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *