Păr vopsit-menține strălucirea-

Păr vopsit -îngrijire

Păr vopsit-menține strălucirea-

În cazul unui păr vopsit, pentru a-i menține vitalitatea, a-i reda strălucirea și a-l face mătăsos, acesta are nevoie de produse special create pentru el.

Părul vopsit suferă altercații ale structurii sale. Compoziția vopselelor pătrunde în interiorul firului de păr și își imprimă pigmentul. Gradul în care este afectat acesta depinde de tehnica de vopsire și de vopseaua folosită. Pentru siguranța sănătății și luciului părului tău, iată câteva trucuri prin care poți să ai grijă de el și să-i menții strălucirea:

1.Reducerea frecvenței uscării părului cu foehnul

Din cauza temperaturii ridicate a aerului redat de uscătorul de păr, părul poate suferi distrugeri și mai accentuate. Astfel, aerul foarte cald poate determina oxidarea culorii, fapt care duce la diminuarea strălucirii părului, făcându-l mai aspru.

2.Folosirea apei călduțe în momentul spălării

Apa fierbinte poate cauza deteriorarea rădăcinilor firelor de păr. Pentru a le proteja, spălarea cu apă caldă este soluția.

3.Utilizarea produselor speciale pentru păr vopsit

Șamponul, balsamul și masca pentru păr din gama I Provenzali, semințe de in, sunt destinate îngrijirii părului vopsit. Acestea protejează culoarea în timpul spălării și lucrează activ la restaurarea vitalității lui.

  • Șamponul conține ingrediente naturale care curăță părul fără să-l îngreuneze.
  • Balsamul previne degradarea părului, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat.
  • Este recomandat ca masca pentru păr să fie folosită cel puțin o dată pe săptămână pentru a avea efecte maxime de îngrijire.
  • Cristalele lichide pentru păr previn ruperea firelor de păr și le reconstruiesc pe cele despicate.

4. Evitarea contactului părului cu clorul

Clorul are o compoziția care cauzează decolorarea părului în cazul culorilor închise, sau imprimă un aspect verzui părului deschis. Așadar, este recomandat să evitați pe cât posibil interacțiunea dintre acestea pentru a menține culoarea intensă a părului vopsit pentru cât mai mult timp.

5. Hidratare pentru un păr vopsit

Uleiul de Argan este bogat în vitamina E, având proprietăți hidratante puternice. Acesta este ideal atât pentru a reda efecte hrănitoare scalpului și rădăcinilor, cât și pentru vârfurile deteriorate a firelor de păr.

Menține strălucirea!

Un păr frumos și sănătos poate fi accesoriul tău cel mai de preț. I Provenzali îți oferă produse naturale special create pentru a îngriji, proteja și repara firele sensibile de păr.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *