Demachierea-inclusă în rutina zilnică-

Demachierea-importanta zilnic

Demachierea-inclusă în rutina zilnică-

Iubim să ne evidențiem trăsăturile, iar machiajul este micul nostru ajutor, de cele mai multe ori. Produsele cosmetice trebuie atent alese pentru a nu ne pune în pericol sănătatea tenului nostru, a buzelor sau a ochilor. Machiajul poate deveni o parte din rutina noastră zilnică de îngrijire, iar un element esențial în acest proces este reprezentat tocmai de sfărșit: demachierea.

De ce e importantă demachierea?

Demachierea constă în înlăturarea machiajului prin mișcări delicate, fără a lăsa în urmă nicio impuritate. Este important ca tenul nostru să respire, să fie hidratat și să se bucure de prospețime la sfârșitul fiecărei zile. Produsele de demachiere oferă siguranță porilor tăi, hrănesc pielea și o curăță în profunzime.

Ce se întâmplă dacă nu ne demachiem?

Machiajul blochează respirația optimă a porilor, lipsa demachierii ducând la apariția punctelor negre, la scăderea puterii de regenerare a pielii, deci implicit la accelerarea procesului de îmbătrânire a pielii și la lipsa luminozității tenului.

Trebuie să ne demachiem chiar dacă nu am aplicat machiaj într-o zi?

Răspunsul este DA. Chiar daca nu am folosit produse cosmetice, tenul nostru intră în contact cu impuritățile aflate în aer, particule de praf , radicali liberi sau substanțe chimice care în lipsa demachierii rămân pe pielea noastră. Astfel, demachierea trebuie să facă parte din rutina zilnică de îngrijire a tenului.

Ce produse cuprinde gama destinată demachierii?

Caracterizată de diversitate, aceasta pune la dispoziție următoarele tipuri de produse:

Cum alegem ce produse ni se potrivesc pentru a realiza demachierea zilnică?

Pentru a veni în ajutorul pielii tale, trebuie să descoperim în primul rând ce tip de ten avem. În funcție de nevoile acestuia, putem selecționa produsele ideale pentru noi:

Ten uscat sau sensibil

Tenul uscat și sensibil au nevoie de un grad ridicat de hidratare, astfel produsele destinate acestora trebuie să fie cât mai nutritive. Laptele demachiant poate fi candidatul ideal pentru demachierea acestuia datorită texturii sale cremoase și hrănitoare.

 Laptele demachiant pentru față Rosa Mosqueta este testat pe piele sensibilă și lasă pielea moale, iar laptele demachiant  de argan cu acid hialuronic este indicat tuturor tipurilor de piele, în special celui uscat.

Ten gras sau mixt

Tenul gras și cel mixt trebuie curățate cu produse care înlătură excesul de sebum și impuritățile în mod delicat. Gelul demachiant este recomandat în această situație.

Gelul de curățare Rosa Mosqueta are proprietăți purificatoare și asigură sănătatea tenului tău datorită ingredientelor sale naturale.

Ten normal

Tenul normal poate include în procesul de demachiere o soluție micelară care să tonifieze tenul, în timp ce îl curăță și îl revitalizează.

Apa micelară Rosa Mosqueta și apa micelară cu argan bio sunt produsele perfecte pentru demachierea zilnică, atât dimineața cât și seara.

I Provenzali…

…oferă produse pentru o curățare profundă a tenului tău și pentru a înlătura cu ușurință machiajul, lăsând o atingere fină în urma lor.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *