Rutina de îngrijire a tenului-ce pași trebuie să urmezi?-

Rutina de îngrijire zilnică a tenului

Rutina de îngrijire a tenului-ce pași trebuie să urmezi?-

Un ten frumos are nevoie de o îngrijire riguroasă. Așadar, creează-ți o rutină zilnică de îngrijire a pielii. Pentru a obține cele mai bune rezultate de la fiecare produs de îngrijire a tenului tău, acestea trebuie aplicate într-o anumită ordine. Iată care sunt pașii esențiali pe care trebuie să-i urmezi când vine vorba de rutina ta de îngrijire a tenului:

Pasul 1– Rutina de curățare

Pentru a ne putea îngriji tenul cum se cuvinte, primul și cel mai important pas este să îl curățăm în profunzime. Astfel, eliminăm orice urmă de impuritate acumulată de acesta, cât și excesul de sebum. Este recomandat ca tenul să fie curățat atât dimineața, cât și seara.

Gelul de curățare de la I Provenzali este candidatul ideal pentru îndepărtarea particulelor de praf și a celorlalți factori dăunatori care și-au găsit adăpost pe ten.

Nu uita, demachierea trebuie realizată zilnic!

-Pasul 2- Exfoliere (1-2 ori/săptămână) & Tonificare

Exfolierea feței este foarte importantă, însă necesară doar o dată sau de două ori pe săptămână. Scopul acesteia este să îndepărteze celule moarte și să stimuleze producerea de celulele noi. Scrubul pentru față te poate ajuta în acest sens.

Tonifierea pregătește pielea pentru a absorbi mai bine cremele ce vor fi aplicate ulterior, reechilibrează PH-ul pielii, balansează și calmează tenul. Apă micelară cu Argan sau cea Rosa Mosqueta redau luminozitate tenului în timp ce îl curăță. Mai mult decât atât, reprezintă și o sursă de nutrienți pentru acesta.

-Pasul 3-Ser pentru față

Folosirea unui ser are rol intensificator. Acesta reîntinerește tenul, este foarte nutritiv și amplifică acțiunea benefică a cremelor.În plus, serul pentru față redă strălucire tenului și îl protejează împotriva radicalilor liberi.

-Pasul 4-Rutina de hidratare

O piele hidratată emană fericire. Cremele emoliente sunt iubite de ten.

Crema pentru ochi anticearcăne luptă impotriva ridurilor premature. Deoarece zona ochilor este o zonă sensibilă, predispusă la iritații, cât și primul loc unde pot apărea semne de îmbătrânire a pielii, este esențial să îi oferim o îngrijire atentă.

Crema hidratantă cu acid hialuronic vegetal sau crema nutritivă, acționează împotriva stresului cutanat. Acestea lasă pielea revitalizată, au efect protector și stimulează regenerarea pielii.

Uleiul pentru față redă elastricitate tenului, având efect anti-îmbătrânire. Acesta uniformizează tenul și îi oferă un g l o w aparte, lasând pielea puternic hidratată.

! Sfat

  • Adaugă la rutina ta zilnică de îngrijire a tenului și produse care te protejează de razele puternice ale soarelui.
  • Aplică produsele tale de îngrijire în funcție de textura lor, de la cea mai lichidă, la cea mai consistentă.
  • Adoptă o alimentație sănătoasă, iar tenul tău se va bucura de un aspect mai sănătos
  • Serurile pentru față pe bază de apă trebuie aplicate înaintea cremelor, pe când cele pe bază de ulei trebuie aplicate după acestea.

Pielea sensibilă a tenului tău este expusă la multe amenințări din mediul exterior. Protejeaz-o în fiecare zi!

I Provenzali vrea să ai grijă de tine și de frumusețea ta naturală! Include rutina de îngrijire a tenului în programul tău zilnic!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *