Balsam -5 beneficii pentru părul tău-

Balsam beneficii

Balsam -5 beneficii pentru părul tău-

Părul tău merită să ai grijă de el cu adevărat, creează-ți un obicei din a te trata cum se cuvine. La fel ca tenul, părul necesită o îngrijire riguroasă. O etapă iubită de acesta este folosirea unui BALSAM.

Definiție

Un balsam conține ingrediente special destinate catifelării firelor de păr. Printre ingredientele frecvente aflate în compoziția acestuia regăsim uleiuri, emolienți, siliconi și săpunuri sau detergenți. Această combinație de elemente contribuie substanțial la hidratarea părului și la redarea delicateții acestuia.

Odată inclus în rutina ta de îngrijire a părului, iată 5 avantaje de care te vei bucura:

5 Beneficii pentru Părul Tău

1.Folosirea unui balsam redă moliciune părului

Șamponul curăță intens părul și elimină impuritățile, în timp ce balsamul are grijă ca acesta să dobândească un aspect strălucitor și să fie moale la atingere. Cele două produse destinate îngrijirii părului reprezintă un cuplu ideal, care se completează și duc la formarea unui păr sănătos și frumos.

2.Lasă părul ușor de pieptănat

Datorită proprietăților sale, balsamul ajută fundamental la impiedicarea încâlcirii părului. Pieptănatul devine o activitate plăcută, ușoară, lipsită de durere.

3.Construiește o barieră protectoare firelor de păr

Aplicarea unui balsam fortifică puterea firelor de păr, reducând ușurința ruperii acestora. Astfel, în cazul uscării cu prosopul, afecțiunile provocate de acest proces sunt minimalizate. În plus, ajută la dispariția firelor despicate. Așadar toate afecțiunile mecanice, create de folosirea unui foehn, de exemplu, sunt reduse.

4. Elimină frecvența electrizării părului cu ajutorul unui balsam

Acumularea sarcinilor electrostatice determină firele de păr să se respingă între ele și formează cunoscutul efect de ”păr electrizat”. Balsamul determină reducerea acestora impunându-le direcția de-a lungul firelor de păr și impiedicând acumularea lor.

5.Oferă luciu, hidratare și netezire părului

Uleiurile prezente în balsam garantează un luciu puternic, o hidratare în profunzime a firelor de păr și o uniformizare a aspectului său. Ingredientele balsamului se așează de-a lungul firelor de păr, umplând golurile din structura acestora și oferind netezire.

Aplicarea balsamului, în 5 pași simpli

  • Spălați părul cu șampon, apoi clătiți în abundență.
  • Aplicați uniform cantitatea de balsam recomandată, începând de la jumătatea lungimii firelor de păr. Nu aplicați balsam pe scalp.
  • Masați produsul aplicat pentru a acționa în profunzime.
  • Lăsa-ți produsul să acționeze, în general, timp de 2-3 minute.
  • Clătiți părul și bucurați-vă de efectele uluitoare ale balsamului!

Atenție!

  1. Este recomandată aplicarea unui balsam la fiecare spălare a părului pentru a asigura hidratarea firelor de păr, fluiditatea acestora cât și un aspect intens strălucitor.
  2. Folosirea excesivă de produs duce la îngreunarea părului, redând un aspect uleios sau plat.
  3. Poate provoca alergii ale pielii, numărul de cazuri fiind foarte scăzut.
  4. Aplicarea balsamului este recomandată tuturor, indiferent de tipul său de păr, însă exista diferite sortimente de balsam, în funcție de nevoile proprii.

I Provenzali adoră să îți vină în ajutor, astfel a creat 3 tipuri de balsam pentru tine! Alege-l pe cel care ți se potrivește!

Păr normal –> Balsamul Aloe și Ovăz BIO

Păr vopsit –> Balsamul pentru Păr Semințe de In

Păr sec și încâlcit –> Balsamul Vegetal de Shea și Cocos

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *