Tonifierea pielii

Tonifierea pielii-metode

Tonifierea pielii

O piele tonifiată radiază de fericire, însă aspectul ferm al acesteia poate fi ușor amenințat. Tonifierea pielii este un subiect popular în lumea îngrijirii personale și merită o atenție sporită.

De ce pielea își pierde din fermitate?

  • Structura tonifiată a pielii este redată de prezența colagenului în compoziția sa. Acesta oferă pielii un aspect tânăr și sănătos. Însă, odată cu trecerea timpului, concentrația de colagen din piele se diminuează, iar aceasta îsi pierde din elasticitate și fermitate.
  • Un alt motiv pentru care pielea devine lipsită de vitalitate este scăderea în greutate. Pielea se întinde atunci când punem kilograme în plus, iar în momentul slăbirii aceasta își pierde capacitatea de a se reîntoarce la forma inițială.
  • Pe lângă acestea, expunerea îndelungată la soare, cât și acțiunea radicalilor liberi pot determina deteriorarea calității pielii.

Cum se poate realiza tonifierea pielii în mod natural?

Pentru a evita vizitele chirurgicale, iată 4 lucruri care te pot ajuta să obții o piele mai fermă:

1.Fă sport și mergi la masaj

Exercițiile fizice întăresc structura mușchilor fapt care generează un aspect mai ferm al pielii. Este recomandat să faceți sport cel puțin de 3 ori pe săptămână pentru a obține rezultate vizibile.

Pe lângă acest lucru, vă sugerăm să mergeți la masaj, întrucât acesta favorizează circulația sângelui și ajută la tonifierea pielii.

2.Exfoliază-ți pielea

Scrub-urile pentru piele îndepărtează celulele moarte și îmbunătățesc fluxul sângelui. Astfel, pielea este revitalizată și stimulată să recapete un aspect de invidiat.

3.Hidratează-te și adoptă un regim alimentar sănătos

Consumul de apă redă strălucire pielii și oferă flexibilitate acesteia. Este indicat să consumăm, cel puțin, 6-8 pahare de apă pe zi.

Alimentele bogate în antioxidanți și proteine luptă împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi care pot afecta pielea. Vitamina C și vitamina E redau elasticitate pielii și o protejează împotriva radiațiilor solare.

4.Folosește creme pentru tonifierea pielii

Cremele pentru tonifierea pielii conțin ingrediente destinate refacerii aspectului său ferm și plin de prospețimea tinereții. I Provenzali a creat crema pentru tonifiere a sânilor și crema pentru tonifiere a coapselor și a feselor. Ambele conțin alge oceanice care lucrează la restructurarea pielii și instaurarea fermității acesteia.

I Provenzali

Ai grijă să te simți bine în pielea ta! Nu uita ca frumusețea se ascunde mereu în ochii privitorului!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *