Cremă pentru mâini

Cremă hidratantă pentru mâini

Cremă pentru mâini

Mâinile noastre delicate sunt solicitate în fiecare zi. Grația unor mâini atent îngrijite dă o notă de eleganță personalității tale. Mai mult decât atât, din cauza situației actuale, acestea sunt supuse la acțiunea puternică a dezinfectantelor pentru mâini. Redă-le un aspect catifelat și folosește o cremă pentru mâini!

Care sunt caracteristicile pielii mâinilor?

Pielea de pe spatele mâinilor este mult mai fină decât pielea palmelor, motiv pentru care poate fi atacată cu mai multă ușurință de către factorii externi. Aceasta conține mai puține glande sebacee, deci este mai predispusă să dobândească un aspect uscat și lipsit de vitalitate.

Cum sunt mâinile afectate de mediul exterior?

Mâinile sunt constant expuse direct la factorii amenințători din mediul înconjurător care pot diminua aspectul fin al acestora și să le atace.  Acestea pot căpăta un aspect uscat și îmbătrânit, pielea devenind mai aspră, lipsită de elasticitate, dând posibilitate apariției iritațiilor.

Care sunt factorii care pot diminua aspectul frumos al mâinilor?

Agenții atmosferici pot juca un rol important în aspectul mâinilor tale. Expunerea lor la schimbări bruște de temperatură le poate deteriora sănătatea.

Folosirea unor produse de curățare care nu sunt potrivite pH-ului pielii dumneavostră pot distruge bariera protectoare a epidermei mâinilor.

Ce rol are o cremă pentru mâini?

Folosirea unei creme de mâini repară țesutul mâinilor și le restaurează aspectul delicat. Aceasta contribuie la hidratarea pielii, lăsând-o fină la atingere.

Pe lângă efectul estetic, o cremă pentru mâini creează o barieră protectoare pentru acestea.

Care sunt ingredientele pe care trebuie să le conțină o cremă pentru mâini?

O cremă pentru mâini trebuie să conțină ingrediente cu o acțiune puternică de emoliere a pielii și trebuie să fie ușor de absorbit pentru a putea intra în profunzimea țesutului cutanat. Astfel, printre ingredientele perfecte pentru o cremă de mâini se numără untul de shea, uleiurile esențiale și glicerina.

Crema de mâini Argan Bio se absoarbe foarte ușor și conține acid hialuronic care stimulează regenerarea pielii, unt de shea și ulei de argan, ingrediente incredibil de nutritive pentru piele seacă și crăpată a mâinilor.

Crema vegetala de Shea pentru mâini este ultra emolientă datorită concentrației ridicate de unt de shea prezent în compoziția sa și un produs ideal pentru îngrijirea zilnică a mâinilor.

I Provenzali

Noi recomandăm fericirea provenită din gesturi simple! Fă-ți o surpriză și oferă-ți momente pentru tine!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *