Ulei pentru ten-secretul strălucirii-

Ulei pentru ten

Ulei pentru ten-secretul strălucirii-

Tenul nostru are nevoie de o rutină zilnică de îngrijire pentru a fi mereu în cea mai bună formă. Un produs care trebuie integrat fără îndoială în acest proces este un ULEI PENTRU TEN.

Ce este un ulei pentru ten?

Uleiul pentru ten este un produs foarte concentrat, creat din ingrediente organice care completează armonios uleiurile deja secretate de tenului tău pentru a-i reda un G L O W aparte. Acesta te ajută să strălucești prin frumusețea ta naturală.

Ce beneficii aduc uleiurile faciale?

Odată aplicat, uleiul pentru față lucrează la balansarea tenului tău și previne pierderea hidratării cutanate. În plus, formează un nivel protector adițional tenului, impiedicând infiltrea impurităților în pori și diminuând riscul apariției acneei.

Proprietățile intens hidratante și emoliente ale uleiul pentru față previn îmbătrânirea tenului, întrucât au efect antibacterian și reparator. Mai mult decât atât, reprezintă antidotul perfect pentru pielea uscată.

Un ulei de față restaurează elasticitatea tenului tău, în timp ce uniformizează coloritul acestuia și reduce imperfecțiunile cutanate.

Care sunt uleiurile pentru față oferite de I Provenzali?

Uleiul de Argan BIO pentru ten este ideal împotriva ridurilor datorită concentrației sale ridicate de Vitamina E, antioxidanți și Omega 3-6.

Uleiul Rosa Mosqueta BIO este bogat în mod natural în antioxidanți, vitamina A, C, E și Omega 3-6-9, ingrediente care asigură regenerarea țesutului cutanat și garantează evidențierea frumuseții tale.

Uleiul de Shea este potrivit tuturor anotimpurilor. Acesta îți protejează tenul împotriva agenților atmosferici și lasă pielea catifelată.

Ai grijă să nu folosești o cantitate prea mare de produs! Acest lucru poate inunda porii. Pentru a favoriza integrarea uleiului în piele, este recomandat ca acesta să fie aplicat prin masaj, până se obține o absorbție totală.

I Provenzali

Înțelegem cât de important este să avem un ten sănătos, motiv pentru care vrem să vă oferim cele mai bune produse BIO de îngrijire a acestuia.

P.s. Iubește naturalețea unicității tale! Îmbrățișează-ți propria frumusețe și răsfaț-o cu produse organice de înaltă calitate!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *