Unguent pentru Picioare -momente dedicate ție-

Unguent pentru Picioare Sheacu unt de shea

Unguent pentru Picioare -momente dedicate ție-

Oare există cineva care să nu-și dorească picioare frumoase?

Însă frumusețea acestora este amenințată constant. Zilele aglomerate petrecute în picioare sau acelea când suntem mereu pe fugă să bifăm cât mai multe lucruri pe care trebuie să le facem, pot deveni prea dese și pot dăuna aspectului frumos al picioarelor tale.

Care e soluția?

Pentru a le valorifica constant și a le proteja frumusețea naturală, picioarele au nevoie de un tratament adecvat. Un Unguent pentru Picioare chiar poate face minuni. Acesta ajută la relaxarea picioarelor, zilnic solicitate, și restituie un aspect sănătos al pielii acestora.

Care sunt semnele unor picioare afectate?

Printr-o singură privire putem să ne dăm seama dacă picioarele noastre au nevoie de o îngrijire specială. Apariția crăpăturilor, a liniilor fine sau a bătăturilor sunt primele care semnalizează starea afectată a acestora. Pielea devine uscată, dură și seacă indicând lipsa sa de hidratare și solicitarea intensă la care a fost supusă.

De ce un Unguent pentru Picioare de Shea este ideal pentru tine?

În primul rând, acest produs este super concentrat, adică conține un procent foarte ridicat de Unt de Shea, un ingredient folosit des în lumea cosmeticelor, tocmai pentru proprietățile sale ulta emoliente. Acesta oferă M O L I C I U N E, cât și un aspect neted și fin al pielii picioarelor tale.

Ce ingrediente mai conține acest unguent pentru picioare și de ce?

Fiecare ingredient are un rol important pentru acțiunea eficientă a acestui produs. Noi iubim să fim cât mai clari și să vă oferim cât mai multe informații, așadar, iată explicația…

1.Ulei de Migdale și Ulei de Shea

Aceste Uleiuri au proprietăți puternic emoliente, hidratante și nutritive. Ele acționează în profunzimea stratului cutanat, oferind pielii catifelare și un aspect neted.

2. Uleiuri esențiale

Acestea sunt atent extrase din plante și au efecte terapeutice asupra pielii, stimulând vindecarea, calmarea și regenerarea ei. De exemplu, Uleiul Esențial de Eucalipt reduce iritațiile datorită proprietăților sale antiseptice și antibacteriene.

Cum trebuie aplicat acest produs?

Acest produs nu este doar un simplu unguent, ci un adevărat tratament pentru sănătatea picioarelor tale.

Pentru a avea rezultate optime și super eficiente, aplică unguentul pentru picioare pe pielea curată și uscată, zilnic, prin masaj pentru a favoriza absorbția produsul în profunzimea țesutului epidermic.

Pentru un tratament mai intens se poate utiliza produsul prin împachetare nocturnă, aplicând un strat abundant și lăsând-ul să acționeze întreaga noapte, folosind, de preferință ciorapi de bumbac.

I Provenzali

Bucură-te de efectele uluitoare ale momentelor dedicate ție! Noi susținem frumusețea naturală și menținerea prospețimii acesteia.

Strălucește cu ajutorul gesturilor mici de atenție pe care ți le faci cadou!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *