Acid Hialuronic -revitalizează tenul-

Acid Hialuronic

Acid Hialuronic -revitalizează tenul-

Timpul reușește să-și lase amprenta asupra pielii noastre. Liniile fine, ridurile și pierderea aspectului ferm al tenului apar odată cu trecerea anilor. Însă toate acestea pot fi diminuate cu ajutorul unei poțiuni magice care are super-puterea de a pune capăt semnelor de îmbătrânire: ACID HIALURONIC.

Care sunt factorii care accelerează procesul de îmbătrânire al pielii?

Tenul interacționează direct cu mediul extern, însă poate fi și o reflexie a stilului de viață adoptat. Factori precum expunerea îndelungată la razele solare, poluarea din aer, fumatul sau regimul alimentar lipsit de produse bogate în antioxidanți precum fructele sau legumele, pot slăbi mecanismele de apărare ale tenului.

Cum putem menține aspectul tânăr al tenului?

Crearea unei rutine de îngrijire zilnice a tenului este primul pas pentru a-i menține proprietățile care-l fac să strălucească. Apoi, limitarea expunerii acestuia la factori dăunători îi asigură un grad mai ridicat de protecție. În plus, pentru un impuls mai puternic de menținere a frumuseții tenului, acesta poate fi revitalizat cu ajutorul acidului hialuronic.

Ce înseamnă ”Acid Hialuronic”?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în țesutul epidermic, însă cantitatea prezentă în acesta se reduce odată cu înaintarea în vârstă. Rolul principal al acidului hialuronic este de a menține și a atrage apă în celulele stratului cutanat pentru a-i asigura un nivel optim de hidratare.

Ce efecte are folosirea de acid hialuronic asupra pielii?

Tonifiază -pielea recapătă fermitate.

Vindecă -stimulează regenerarea celulelor.

Hidratează -infuzie profundă de emoliere.

Protejează -întărește bariera cutanată a tenului.

! Datorită faptului că acidul hialuronic este produs și de organismul uman, folosirea lui asupra pielii nu implică efecte adverse, decât în cazuri extreme.

Cum poate fi integrat acidul hialuronic în rutina noastră de îngrijire a tenului?

Chirugical

Acidul Hialuronic poate fi injectat în zonele în care se dorește mai mult volum și o piele mai tonifiată. Injectarea cu această substanță trebuie realizată de un medic estetician întrucât este o procedură care necesită cunoștintele unui specialist.

Natural

Acidul Hialuronic este un ingredient care se regăsește adesea în compoziția produselor anti-age tocmai datorită proprietăților sale de a oferi un aspect tânăr tenului.

Astfel, crema de față anti-age și cea hidratantă din Gama Rosa Msqueta BIO, ideale pentru pielea normală și mixtă, cât și crema de față antirid și cea de noapte din Gama Argan BIO, ideale pentru pielea seacă și matură, conțin acid hialuronic.

Produsele Organice I Provenzali cu acid hialuronic asigură revitalizarea tenului și împreună cu restul ingredientelor naturale ajută la diminuarea semnelor de îmbătrânire.

Este recomandată aplicarea zilnică a produselor de îngrijire cu acid hialuronic pentru a obțime rezultate cât mai bune.

SFAT -Aplicați crema pentru față pe tenul curat și uscat pentru a favoriza absorbția produsului în profunzimea pielii.

I Provenzali

Iubește să-ți oferi tot ceea ce este mai bun! Capturează timpul în mici capsule de momente de înfrumusețare!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *