Crema pentru corp

Crema pentru corp bio

Crema pentru corp

Crema pentru corp este un MUST HAVE pentru o piele care strălucește de bucurie. Aplicată regulat chiar va face minuni și va deveni parte din frumoasele clipe de îngrijire pe care o să ajungi să le adori să ți le oferi. Da, fiecare început e greu, însă rezultatele sunt atrase de persistență. Fă un obicei din a oferi lumii cea mai bună variantă a ta!

De ce trebuie să includem Crema de Corp în rutina noastră zilnică?

Nivelul de uleiuri naturale ale pielii este redus din cauza expunerii acesteia la factorii mediului extern. Așadar, este esențial să-i susținem aspectul frumos și sănătos prin aplicarea unor produse care oferă hidratare.

Lipsa hidratării determină pielea să devină uscată și seacă, predispusă iritațiilor și crăpăturilor. Elimină orice risc și oferă-i o barieră protectoare care-i stimulează proprietățile de apărare.

Ce ingrediente trebuie să conțină aceasta?

Ingredientele cremelor pentru corp fac spectacol. Fiecare are un rol important pentru a oferi tandrețe pielii tale. Evident, acestea trebuie să fie caracterizate de calități puternic hidratante, nutritive și protective.

Crema de Corp Argan Bio conține acid hialuronic, unt de shea și ulei de argan. De asemenea, Crema de Corp Migdale Dulci conține ulei de migdale și unt de shea.

Elemente cunoscute pentru puterea lor emolientă, acestea sunt ideale pentru pielea ta. Prin atingeri mângâietoare, poți crea un ritual de relaxare și îngrijire nemărginită a pielii tale, în mai puțin de 5 minute.

Cum îmbunătățește Crema pentru Corp aspectul pielii?

Crema pentru corp ajută atât aspectul, cât și funcțiile pielii:

  • catifelează
  • hidratează
  • parfumează
  • îmbunătățește textura și tonul pielii
  • are acțiune relaxantă
  • luminează și oferă strălucire
  • reduce riscul apariției ridurilor și a liniilor fine.

P.s. Aplică crema de corp după epilat, înainte de a merge la culcare și de dimineață, prin mișcări circulare pentru a favoriza ușoara absorbție a acesteia și pentru a obține rezultate optime.

I PROVENZALI

Frumusețea vine din dorința de a-ți oferi tot ceea ce este mai bun! I Provenzali iubește naturalețea și te susține să strălucești având grijă de tine BIO!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *