Săpun Lichid Bio-ideal în fiecare zi

Săăun Lichid Bio

Săpun Lichid Bio-ideal în fiecare zi

Curățarea delicată și frecventă a mâinilor a devenit o activitate esențială pentru menținerea sănătății noastre și pentru a ne asigura că eliminăm orice risc de a păstra impurități pe pielea noastră. Un Săpun Lichid Bio este ideal în fiecare zi datorită proprietăților și ingredientelor sale. Află de ce trebuie să-l incluzi în rutina ta de curățare!

Spălatul mâinilor

Pielea mâinilor trebuie îngrijită cu cele mai bune produse care să nu dăuneze calității acesteia, în timpul spălării. Pentru că această activitate este repetată de foarte multe ori în timpul unei zile, alegerea unui săpun perfect poate fi o provocare.

I Provenzali vă recomandă să utilizați produse bio de curățare. De ce? Află în continuare.

Produse BIO

Acestea conțin ingrediente naturale care nu au efect coroziv asupra pielii și nu îi deteroriază aspectul.

Pielea nu devine uscată, deși este curățată în profunzime.

Săpunurile Lichide Bio oferite de I Provenzali sunt produse formulate cu baze delicate de Origine Vegetală care îmbracă pielea cu prospețimea naturii.

Săpun Lichid Bio

Săpunul Lichid Argan Bio este îmbogățit cu Ulei de Argan care are proprietăți nutritive și puternic hidratante datorită conținutului său ridicat de antioxidanți, vitamine și acizi grași esențiali.

Toate aceste elemente contribuie la eliminarea cu grijă a impurităților pielii, la catifelarea acesteia și la crearea unei bariere protectoare.

Săpun Lichid Aloe Bio conține Suc de Aloe Bio cu efecte emoliente. Acesta are în compoziția sa antoxidanți, vitamine și minerale.

Pe lângă acestea, conține enzime care-i oferă caracter exfoliant, adică elimină cu ușurință impuritățile și redă pielii un aspect uniform și fin.

I PROVENZALI

Produsele de curățare și îngrijire BIO sunt ideale pentru pielea mâinilor tale! Acestea nu atacă în niciun fel pielea și garantează igiena necesară zilnic!

Iubește naturalețea produselor de înaltă calitate special create pentru a avea grijă de sănătatea și frumusețea pielii tale! Iubește BIO!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *