Cremă de Noapte Bio Antirid -secretul somnului de frumusețe

Cremă de noapte Bio

Cremă de Noapte Bio Antirid -secretul somnului de frumusețe

Te-ai întrebat vreodată care e legătura dintre somn și frumusețe? Celebra întrebare ”Ți-ai făcut somnul de frumusețe?” ne-a făcut curioși să aflăm care sunt beneficiile somnului și de ce este ideal să folosim o cremă de noapte bio în rutina noastră de îngrijire a tenului.

Ce se întâmplă cu tenul nostru atunci când dormim?

Somnul are puterea magică de a ”ne încărca bateriile” în fiecare zi. Acesta ne ajută să fim capabili să funcționăm la capacitate maximă și este la fel de important precum a bea apă sau a mânca.

Plasăm acum lumina reflectoarelor pe tenul nostru. În timp ce dormim, circulația sângelui nostru este accelerată ceea ce stimulează producerea de colagen și de noi celule, în timp ce contribuie la repararea aspectului tenului.

P.s. Colagenul este o proteină care împiedică formarea liniilor fine ale tenului, oferindu-i un aspect ferm și uniform.

De ce e recomandat să aplicăm o cremă pentru ten înainte de a dormi?

  1. Datorită faptului că impulsionează procesul care se întâmplă natural în timpul somnului de reparare și îmbunătățire a calității tenului.
  2. În timp ce dormim, tenul nostru intră în contact direct, pentru o perioadă lungă de timp, cu materialele elementelor de dormit. Deci este important să ajutăm tenul să nu fie afectat de acestea.

Ce efecte are o Cremă de Noapte?

O cremă de noapte este mult mai ușor absorbită de ten pentru că în timpul somului bara de protecție a pielii devine mai ușor penetrabilă.

În plus, REHIDRATEAZĂ pielea și ajută tenul să rețină uleiurile sale naturale.

Aplicată prin mișcări circulare stimulează circulația sângelui care transportă oxigen și nutrienți către piele, deci favorizează regenerarea țesutului cutanat.

P.s Este recomandat să aplicați o cremă de noapte doar după ce ați curățat, tonifiat și exfoliat tenul pentru a avea o acțiune mult mai eficientă.

Ce conține o Cremă de Noapte Bio Antirid?

O Cremă de Noapte Antirid trebuie să conțină ingrediente nutritive cu acțiune puternică de revitalizare:

  • Colagen Vegetal

Reduce substantial vizibilitatea ridurilor și a liniilor fine ale tenulu. Acesta vine în ajutorul reînnoirii de celule ale tenului.

Rolul principal al acidului hialuronic este de a menține și a atrage apă în celulele stratului cutanat pentru a-i asigura un nivel optim de hidratare.

  • Ingrediente de Orginine Vegetală

Acestea acționează împotriva procesului de îmbătrânire fiind bogate în minerale, vitamine și proteine. Totodată, tonifică pielea și are grijă de sănătatea ei.

P.s. Aceasta se potrivește oricărui tip de ten și deși poate ridurile nu sunt o problemă pentru tine, crema de noapte previne apariția lor și garantează un aspect neted, tânăr și strălucitor.

De ce e ideal să folosim o Cremă de Noapte Bio?

O cremă BIO conține ingrediente 100% naturale, iar Crema de Noapte Antirid Argan Bio I Provenzali este certificată organic ceea ce denotă faptul că 95% din ingredientele sale sunt Bio, restul de 5% fiind lăsat în cazul poluării atmosferice. Produsele BIO sunt produse realizate cu o componentă a materialelor biologice sau regenerabile.

În plus, această cremă se remarcă printr-o trăsătură care-i dă un impuls major de vitalitate: Uleiul de Argan. Acesta este arhicunoscut pentru prorprietățile sale care vindecă delicat pielea și o emulsionează intens. Află aici mai multe detalii despre efectele sale benefice.

Un alt element surpriză este prezența Untului de Shea care este extrem de nutritiv. Apasă pe acest articol și descoperă cum te ajută să-ți pui în evidență frumusețea naturală.

P.s. Efectele nu apar instantaneu după o singură folosre, însă aplicată regulat oferă rezultate vizibile și de lungă durată. Fă un obicei din a avea grijă de tine!

I PROVENZALI

Iubește să strălucești și trezește-te în fiecare zi pregătită să-ți oferi tot ceea ce este mai bun! Fiecare moment este un moment potrivit pentru a avea grijă de tine!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *