Șampon BIO pentru Copii – perfect pentru cei mici

Șampon bio pentru copii

Șampon BIO pentru Copii – perfect pentru cei mici

Copiii au nevoie de produse de curățare, protejare și îngrijire special create pentru pielea lor delicată și fină. Produsele Bio reprezintă candidatul ideal pentru a îndeplini aceste obiective întrucât ele nu atacă pielea în niciun fel datorită compoziției lor DOAR cu ingrediente naturale. Când vine vorba de băiță, un Șampon Bio pentru Copii este perfect pentru a avea grijă de părul și pielea celui mic.

De ce un Șampon Bio?

Un Șampon Bio nu conține ingrediente chimice care pot pune în pericol siguranța copiilor, ci utilizează doar produse 100% naturale care să curețe fin și plăcut scalpul și părul fragil al celor mici.

I Provenzali a creat Șamponul Bio pentru Copii care asigură o îngrijire garantată a pielii copiilor, în timp ce contribuie la fortificarea firelor sale de păr, la descâlcirea lui, lasându-l moale și creând o spumă bogată care să tranforme băița într-o activitate iubită și jucăușă.

Acesta este testat dermatologic, nu conține PARABENI, TENSIOACTIVI PETROCHIMICI, SLES ȘI SLS și este lipsit de Organisme Modificate Genetic. Mai mult decât atât, șamponul este parfumat cu esență 100% naturală care imprimă un miros plăcut pielii, fără să o atace.

Ce ingrediente conține Șamponul Bio de la I Provenzali?

Acest Șampon conține ingrediente Vegetale caracteristice produselor BIO și potrivite pentru nevoile pielii și părului copiilor:

  • Apă de Malva (Extract de Nalbă)

Aceasta determină o acțiune blândă a șamponului și îi conferă proprietăți terapeutice și calmante. În plus, este un ingredient ideal pentru curățarea și îngrijirea celor mici care au pielea sensibilă, ajutând la netezirea acesteia.

  • Proteine de Orez

Proteinele de Orez sunt extrem de nutritive pentru piele și imprimă strălucire firelor de păr. Acestea oferă o hidratare superioară pielii și elimină eficient impuritățile.

  • Betaină

Betaina întărește barierea protectoare a pielii celor mici, având efect antiiritant. Totodată, ajută la crearea unei spume dense în timpul folosirii șamponului, care curăță părul fin și se înlătură ușor.

Ce efecte are utilizarea unui Șampon Bio?

Șamponul Bio de la I Provenzali pentru copii ajută la întărirea firelor de păr, îngrijește blând scalpul și oferă prospețime. Acesta este TESTAT OFTALMOLOGIC, deci este dedicat și zonelor oculare, fără să fie un pericol pentru cei mici.

I Provenzali

Întreaga gamă Baby cuprinde produse BIO destinate nevoilor voinicilor familiei! Află aici mai multe detalii despre acestea!

Armonia produselor BIO te vor face să te îndrăgostești din nou de natură!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *