Nămol pentru Corp – puterea magică a naturii

Namol pentru corp beneficii

Nămol pentru Corp – puterea magică a naturii

Pământul este o sursă de frumusețe naturală și ne oferă o sumedenie de cadouri pentru a avea grijă de noi. De exemplu, Nămol pentru Corp. Un produs vedetă în lumea tratamentelor pentru piele care are puterea magică a naturii. Află-i toate proprietățile astăzi pentru a ști cum să-ți faci pielea să zâmbească!

Nămol pentru Corp

Nămolul este cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, fiind folosit adesea în tratarea unor afecțiuni precum reumatismul. Totodată, acesta este folosit foarte des și în cosmetică datorită acțiunii benefice a ingredientelor sale asupra pielii. Care sunt aceste beneficii? Lista e fooaaarte lungă! Iat-o mai jos!

O Piele plină de Vitalitate

Produsele de îngrijire reușesc de multe ori să oprească timpul sau cel puțin să-i înlăture cât mai mult urmele! Așadar, Nămolul pentru Corp vrea să redea mereu un aspect tânăr pielii tale. Cum reușește?

1.Înlătură impuritățile pielii având proprietăți naturale de absorbție. În timp ce produsul se usucă pe piele, extrage praful, impuritățile și toxinele acumulate în pori. În momentul clătirii, acestea dispar cu ușurință. Așadar, are un efect puternic antioxidant care lasă pielea revitalizată și porii să respire.

2. Îmbunătățește circulația sângelui ceea ce determină reducerea celulitei si a vergeturilor. Totodată, oferă elasticitate pielii și îi stimulează oxigenarea, lăsând o senzație fresh după aplicare. Bucură-te de o piele mult mai fermă!

3. Are efect terapeutic și ajută la relaxarea mușchilor. Acest lucru reduce stresul având o acțiune de calmare puternică.

4. Controlează producția de sebum și imprimă strălucire pielii. În ciuda faptului că are un aspect uscat, oferă un nivel ridicat de hidratare pielii datorită compoziției sale ridicate de apă.

Ingrediente

Nămolul pentru Corp oferit de I Provenzali este un purificator excelent datorită ingredientelor sale nutritive care se înfiltrează ușor în piele și determină reînnoirea celulelor. Acest produs conține:

  • Argilă Albă

-reminalizantă, fiind un bio-mineral bogat în calciu și oxizi de aluminiu

  • Ulei Esențial de Ghimbir

-oferă un parfum cu note calde, având o actiune revigorantă

Așadar, produsul oferit de I Provenzali este un puternic detoxifiant și conține ingrediente emulsificatoare care dau naștere unui produs cremos. Odată aplicat pe piele, acesta se va usca treptat din cauza contactului cu aerul.  În momentul uscării complete, poate fi ușor îndepărtat cu apă călduță.

I Provenzali are o surpriză! Gama Thalasso se bucură de proprietățile benefice ale ingredientelor marine pentru îngrijirea pielii și redarea vitalității acesteia. Așadar, pentru că ne dorim să aveți parte de o piele netedă, catifelată și fermă am pregătit o reducere de 25% la toate produsele din această gamă, ofertă valabilă doar până în 30.09.2020. Oferă-ți momente dedicate ție!

I Provenzali

Relaxează-te cu ajutorul tratamentelor de îngrijire perfecte pentru pielea ta!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *