Sare de Baie – ideală pentru pielea ta

sare de baie beneficii

Sare de Baie – ideală pentru pielea ta

Toamna își face tot mai tare simțită prezența, iar zilele petrecute pe plajă ne bântuie amintirile. I Provenzali îți propune o soluție: adu marea la tine acasă! Cum? Cu ajutorul produselor din Gama Thalasso care se bucură de proprietățile ingredientelor marine. Transpune-te într-o atmosferă de relaxare totală la sfârșitul unei zile lungi și ploioase, cu ajutorul unei băi fierbiți în care să adaugi Sare de Baie.

Ce este Sarea de Baie?

Aceasta provine din evaporarea apei marine și este foarte bogată în minerale. Printre acestea se numără magneziu, calciu, zinc, fier și potasiu. Se dizolvă ușor în apă și este perfectă pentru a reduce stresul, în timp ce îți înfrumusețează pielea.

Ce efecte are?

Sarea de Baie este cunoscută pentru efectele ei terapeutice, cât și pentru capacitatea acesteia de a reduce stresul, de a determina relaxarea mușchilor și de a genera bună dispoziție.

Totodată, stimulează circulația sângelui, eliminând sentimentul de ”încordare” și plasându-te într-o atmosferă de armonie. Așadar, acest produs promovează relaxarea, fiind perfect după o zi lungă și pentru a-ți asigura un somn liniștit.

Mai mult decât atât, este ideală pentru pielea ta. Sarea de Baie vindecă iritațiile, calmează pielea și are efect exfoliant. Aceasta absoarbe impuritățile, uleiurile în exces și toxinele din pielea ta, reușind să curețe în profunzime țesutul cutanat și să îi redea vitalitate.

Cum să-ți pregătești un moment de relaxare cu Sare de Baie?

  1. Umple cada cu apă mai caldă cu 2 grade decât temperatura corpului tău pentru a maximiza efectele de relaxare.
  2. Adaugă sarea de baie și bucură-te de liniște cel puțin 15-20 de minute.
  3. După baie, aplică o cremă pentru corp hidratantă pentru a completa acest tratament pentru piele.

Sarea de Baie I Provenzali are o formulă îmbogățită cu uleiuri esențiale pentru a-ți oferi un produs cu dublu efect. Așadar, pe lângă proprietățile sale de a tonifia, catifela și exfolia pielea, aceasta reușește să-i imprime un parfum aparte. Totodată, generează o experiență caracterizată de calmitate și liniște.

Pentru că iubim marea și mai ales iubim eficiența produselor de înfrumusețare și relaxare cu ingrediente marine, I Provenzali oferă 25% reducere la toate produsele din Gama Thalasso. Promoția se sfârsește în 7 ore! Fă-ți un cadou!

I PROVENZALI

Puritatea este una dintre trăsăturile esențiale ale frumuseții! Alege naturalețea!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *