Balsam de Buze – accesoriul perfect pentru sezonul rece

balsam de buze beneficii

Balsam de Buze – accesoriul perfect pentru sezonul rece

Pregătește-te pentru sezonul rece! Încet și sigur, frigul își face tot mai tare simțită prezența, iar pielea noastră suferă de un stres cutanat ridicat. Motiv pentru care este perioadă ideală să-ți reînnoiești stocul cu produse care să te protejeze de vremea rece. Buzele uscate sunt primul semn că agenții atmosferici acționează fără milă. Ai grijă de ele cu ajutorul unui Balsam de Buze!

De ce tocmai un Balsam de Buze?

1.Vindecă

Datorită compoziției sale bogate în ingrediente nutritive acesta stimulează și accelerează procesul de reparare al pielii delicate a buzelor.

2.Hidratează

Acțiunea puternic hidratantă a unui balsam de buze te scapă de buze uscate și crăpate. Acesta sigilează pielea buzelor tale și păstrează un efect emolient de lungă durată.

3.Oferă luciu

Ați auzit de efectul de ”plumping”? Asemenea unui gloss, un balsam de buze pe lângă faptul că le redă un aspect sănătos, le oferă și gingășie, punându-le în mod natural frumusețea în evidență.

4.Bază perfectă pentru ruj

Balsamul de buze unifromizează aspectul acestora și le oferă exta hidratare, fiind baza perfecta înainte de a aplica un ruj, în special al celor cu un aspect mat. Bucură-te de un look catifelat!

5.Protejează

Acesta împiedică deshidratarea buzelor, apariția iritațiilor și a crăpăturilor. Frigul și vântul nu îți mai amenință sănătatea buzelor, balsamul odată aplicat acționând ca un scut puternic împotriva acestora.

Care este cel mai bun?

I Provenzali iubește diversitatea și ingredientele naturale. Așadar, a creat 5 tipuri de balsam de buze, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor tale și pentru a-ți oferi oportunitatea de a alege. Iată ce particularizează fiecare balsam de buze I Provenzali:

cu Unt de Shea, ingredient foarte cunoscut pentru proprietățile lui intens nutritive, antiinflamatorii și de catifelare. Află mai multe despre el aici.

cu Ulei de Argan Bio, care se infiltrează ușor în profunzimea stratului cutanat, activând crearea unei bariere protectoare pielii. Află ce conține aici.

cu Ulei de Migdale Dulci, extrem de hrănitoare, de origine vegetală, furnizează pielii o serie de minerale și vitamine. Află aici de ce acest ingredient este o vedetă a cosmeticelor.

cu Ulei de Rosa Mosqueta Bio care acționează activ în regenerarea pielii și oferă voluptate buzelor. Vezi aici ce alte efecte benefice are acest ingredient.

cu Aloe Vera Bio, vedetă a vindecării, are efect terapeutic și oferă un nivel ridicat de hidratare buzelor. Descoperă-i aici toate secretele pentru frumusețe.

Pielea buzelor tale este mult mai sensibilă și fină decât cea a tenului. Tocmai de aceea are nevoie de super-îngrijire!

Alege cel mai bun produs pentru tine! Noi alegem mereu natural și BIO!

P.s. Deși balsamul de buze este cel mai des folosit în sezonul rece, acesta nu trebuie să lipsească nici vara. Razele puternice de soare pot determina și ele un aspect uscat buzelor.

I PROVENZALI

Fii pregătită întodeauna să strălucești! Pune-ți în lumina reflectoarelor frumusețea naturală!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *