Apă Micelară – soluția pentru un ten curat

apa micelara

Apă Micelară – soluția pentru un ten curat

Acest produs nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire a tenului! Despre ce produs este vorba? APĂ MICELARĂ! Un adevărat time-saver, având acțiune multiplă și aducând o serie de beneficii tenului. Află de ce este considerat o minune în lumea produselor de curățare a pielii și care sunt beneficiile lui!

Ce este ”Apa Micelară”?

Apa micelară este un produs care curăță în mod delicat tenul. Aceasta este formată dintr-o sumedenie de molecule numite ”micele” care acționează ca un magnet al impurităților.

Ele au capacitatea de a atrage și încapsula particulele de praf, sebumul în exces și toxinele acumulate de pori din cauza poluării atmosferice. Așadar, acest produs este soluția pentru un ten cu adevărat curat.

Ce acțiune are o Apă Micelară asupra tenului?

Apa Micelară are 4 efecte fundamentale:

1.Îndepărtează cu ușurință machiajul

Ai nevoie doar de o dischetă demachiantă și îți poți reîmprospăta tenul oricând. Machiajul este șters delicat de pe ten, chiar și cel din zona ochilor.

Pentru a favoriza demachierea genelor și a pleoapelor este recomandat să aplicați discheta și să o lăsăți pentru câteva secunde pe acestea înainte de a șterge machiajul.

Nu necesită clătire după aplicare, făcându-l ușor de folosit oriunde!

2.Curăță tenul în profunzime

Datorită versatilității sale, apa micelară poate fi cel mai bun prieten al tenului tău. Ideal în orice moment al zilei, acest produs garantează un ten purificat.

Porii tăi sunt deblocați cu ajutorul micelelor care atrag și capturează toate impuritățile, fără a debalansa bariera protectoare a tenului.

3.Tonifiază pielea

Pielea ta este revigorată și fermă după utilizarea unei ape micelare. Nu conține alcool, ceea ce o face mai plăcută pentru ten. Aceasta nu atacă tenul și lasă o senzație fresh după aplicare.

4.Hidratează pielea

Apa micelară, după cum sugerează și numele, conține o cantitate mare de apă rafinată, cât și alte ingrediente hidratante care s-au dovedit a fi extrem de eficiente în menținerea unui nivel optim de hidratare al tenului.

Sfat: Cu cât un ten este mai hidratat, cu atât este mai strălucitor. Make it glow!

Pentru ce tip de ten este potrivită?

Apa micelară se potrivește de minune oricărui tip de ten, în special celui sensibil, datorită proprietăților sale antiinflamatorii și de curățare intensă.

Aceasta acționează la suprafața tenului. Așadar, luptă împotriva apariției imperfecțiunilor tenului, cum ar fi coșurile sau iriațiile, pentru că lasă porii să respire.

Alege apa micelară care răspunde nevoilor tenului tău!

De ce să alegi Apa Micelară de la I Provenzali?

Ambele tipuri de Apă Micelară oferite de I Provenzali sunt testate oftalmologic, nu conțin parabeni și siliconi, fiind produse BIO și Organice. Așadar, ingredientele lor garantează siguranță tenului și a zonei ochilor dumneavoatră, în timp ce îl curăță și îi oferă prospețime.

  • Apa Micelară Rosa Mosqueta BIO este perfectă pentru a te susține în bătălia împotriva apariției acneei, fiind testată pe piele sensibilă, având un efect delicat. Formula sa pe bază de trandafiri oferă proprietăți calmante, regenerante și revitalizante tenului.
  • Apa Micelară Argan BIO conține Acid Hialuronic și ingrediente de Origine Vegetală care formează un produs ideal pentru orice tip de ten, în special al celei seci datorită efectului său puternic hidratant. Tototdată, curăță gentil tenul și îl revigorează.

I PROVENZALI

Bucură-te de un ten frumost în fiecare zi! Meriți să ai grijă de tine!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *