Cremă de Corp Remodelatoare -scapă de griji

crema remodelatoare

Cremă de Corp Remodelatoare -scapă de griji

O Cremă de Corp Remodelatoare țintește direct problemele de celulită și redă pielii fermitate. Aceasta vizează zonele dificile de tratat: abdomenul, brațele și talia.

Ideală pentru pielea matură, post-dietă și post-sarcină!

De ce apar vergeturile și celulita?

Vergeturile apar atunci când pielea se întinde sau micșorează într-un timp prea scurt, iar fibrele de colagen se rup, fapt care duce la apariția micilor linii pe piele.

Celulita apare atunci când organismul nu reușește să elimine excesul de toxine și acizi, iar pielea adoptă un aspect de ”coajă de portocală”.

Deși acestea nu reprezintă o amenințare pentru sănătatea dumneavoastră, pot fi considerate inestetice.

Soluția? Cremă de Corp Remodelatoare!

Aspectul frumos al pielii este redat de un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată, mișcare fizică și o hidratare intensă.

Însă, pentru a veni în ajutorul dumneavoastră în această luptă contra vergeturilor și a celulitei, I Provenzali a creat o Cremă de Corp Remodelatoare care susține procesul de tonifiere și uniformizare a pielii.

Aceasta este foarte ușor de aplicat! Crema se masează pe zonele interesate (coapse, fese, abdomen și brațe) pentru a favoriza absorbția. În plus, este testată dermatologic și nu conține parabeni și siliconi.

Ce ingrediente are această cremă?

Extracte Vegetale

Acest produs încorporează beneficiile a mai multor ingrediente vegetale care susțin în mod natural îngrijirea și tratatea pielii.

Mac Galben

Acest ingredient are efect terapeutic de calmare, conține Antioxidanți, Vitamina E și Acid Linoleic important pentru menținerea barierei cutanate care favorizează hidratarea pielii.

Euglena Gracilis

Aceasta este o microalgă bogată în nutrienți (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași esențiali) care imprimă un boost de energie pielii. Așadar, generează ”tensiune” în stratul cutanat, lucru care îi conferă un aspect neted și tonifiat.

Totodată, ajută la stimularea producției de colagen, esențial pentru o piele frumoasă! Prin urmare, îmbunătățeste vitaliatea pielii și reduce riscul apariției celulitei sau îi reduce vizibilitatea în cazul în care este deja prezentă.

Cafeină vegetală

Cafeina este considerată un activ anticelulitic care elimină aglomerările inestetice de grăsime și tonifică pielea.

În același timp, acționează ca un exfoliant delicat, favorizând îndepărtarea celulelor moarte și infiltrarea mai ușoară a celorlalte ingrediente nutritive.

Salicornia Herbacea

Această plantă este bogată în acid ferulic, aminoacizi și minerale care întăresc și reconstruiesc puterea țesutului epidermic al pielii, fortificând bariera stratului cutanat și generând regenerarea acesteia. În plus, are acțiune antioxidantă și elasticizantă.

Ulei de Migdale Dulci

Uleiul de Migdale Dulci este un puternic hidratant pentru piele. Acesta catifelează și parfumează pielea, conferă tonus stratului cutanat și previne vergeturile.

Extract de Ghimbir

Acesta îmbunătățește circulația și are efect antioxidant, complementând perfect restul ingredientelor și amplificându-le efectul de remodelare.

Cum te ajută o Cremă de Corp Remodelatoare?

  • Diminuează vizibilitatea vergeturilor și a liniilor fine create de extinderea subită a pielii și pierderile rapide în greutate.
  • Face pielea mai radiantă și mai fină.
  • Îmbunătățesc elasticitatea pielii și o tonifiază.
  • Ajută la infiltrarea numeroșilor nutrienți importanți pentru hidratarea intensă a pielii și pentru a-i oferi vitaminele și mineralele necesare ca să strălucească cu adevărat.
  • Are acțiune lipolitică, de redistribuire și topire a grăsimilor subcatanate pentru obținerea unui aspect uniform și ferm al pielii.

Pentru a spori efectul de remodelare utilizează tratament complet testa din linia Thalasso I Provenzali:

I PROVENZALI

Te susținem să obții ceea ce îți dorești! Meriți să te bucuri de încredere!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *