Săpun Bio Pentru Copii – ai grijă de mânuțele celui mic

sapun bio lichid pentru copii

Săpun Bio Pentru Copii – ai grijă de mânuțele celui mic

Chiar dacă situația actuală este asociată cu incertitudinea, un lucru este sigur. Igiena mâinilor a devenit de acum o prioritate, un obicei pe care am învățat cu toții să ni-l însușim. Când vine vorba de Copii, un Săpun Bio este perfect pentru a avea grijă de mânuțele lor.

Pielea delicată a celor mici are nevoie de o atenție tandră și plină de grijă.

Tocmai de aceea, este resposabilitatea noastră să ne asigurăm că aceștia au în permanență mânuțele curate și înțeleg cât de important este să ne spălăm bine, bine și să eliminăm orice urmă de risc.

Ce produs are grijă de igiena mânuțelor?

Având în vedere nevoile copiilor, Săpunul Lichid pentru Mâini oferit de I Provenzali BIO asigură curățarea în profunzime a pielii mânuțelor lor, având proprietăți antibacteriene și fiind ideal pentru pH-ul fiziologic al acestora.

În plus, eliberează o spumă moale, ușor de clătit, care poate transforma această activitate necesară  într-un joc pentru sănătate.

De ce un Săpun Bio, ci nu unul normal?

Calitatea sa BIO îl recomandă ca fiind ideal pentru copii.

Acest produs nu conține parabeni, silicon, tensioactivi petrochimici etc., fiind parfumat cu esență 100% naturală, fără alergeni. Săpunul a fost testat dermatologic și este lipsit de organisme modificate genetic. Drept urmare, nu atacă pielea!

Mai mult decât atât, acest săpun iubește mediul înconjurător. De ce spunem asta?

Săpunul Bio de la I Provenzali este produs cu energie din surse regenerabile, pe teritoriul italian, folosind ambalaje ecologice și reciclate.

Pentru producerea lui au fost selectate materii prime naturale și organice, încercând să nu producă niciun impact negativ asupra naturii și nici asupra lumii animalelor care îl populează.

Ce conține acest săpun lichid?

Săpunul Lichid pentru Mâini de Copii conține Ulei de Tea Tree (Arbore de Ceai), un ulei esențial, care are caracter antiseptic, antibacterian și anti-inflamator.

Aceste calități purificatoare asigură îndepărtarea eficientă și completă a impurităților care ar putea amenința siguranța sănătății celor mici, în timp ce lasă pielea catifelată și parfumată.

Săpunul are principalul rol de a înlătura germenii și microbii care își fac o căsuță chiar pe mâinile noastre, mai exact se ascund în uleiurile secretate de piele.

Apa și uleiul nu sunt prieteni, aceștia nu se amestecă. Așadar, spălarea mâinilor doar cu apă nu reușește să ia cu sine microbii și particulele din ulei de pe piele.

Săpunul este supereroul care reușește să ne scape de răufăcători, acesta având capacitate de a lua cu el în momentul clătirii toate impuritățile acumulate.

I PROVENZALl

Ai grijă de cei dragi! Iubește BIO și bucură-te de siguranța pe care o oferă fiecărei zile!

P.s. Pentru că știm cât de importantă este siguranța copiilor noștri, I Provenzali a creat Gama BABY! Aceasta conține numai produse BIO, special oferite pentru îngrijirea pielii delicate a celor mici.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *