Crema Argan BIO- soluția pentru mâini catifelate

crema bio pentru maini

Crema Argan BIO- soluția pentru mâini catifelate

Temperaturile joase au un efect negativ asupra pielii. Aerul rece determină scăderea gradului de hidratare al pielii, făcând-o mult mai ușor iritabilă și imprimându-i un aspect uscat. Crema Argan BIO este soluția pentru mâini catifelate!

Află ce ingrediente magice conține și cum luptă pentru a reda mâinilor tale frumusețe!

De ce trebuie să folosesc o cremă de mâini?

O cremă de mâini este folosită pentru a trata sau preveni apariția pielii seci, crăpate, lipsită de hidratare. Aceasta construiește o barieră nutritivă și protectoare pentru piele care să-i mențină vitalitatea.

Folosirea unei creme de mâini repară țesutul mâinilor și le restaurează aspectul delicat. Aceasta contribuie la hidratarea pielii, lăsând-o fină la atingere.

Află mai multe detalii despre cremele pentru mâini aici!

Crema Argan BIO de Mâini oferită de I Provenzali conține ingrediente cu o acțiune puternică de emoliere a pielii și este ușor de absorbit pentru a putea intra în profunzimea țesutului cutanat.

De ce să aleg Crema Argan pentru mâini?

Crema cu Argan pentru mâini conține ingrediente extrem de nutritive care facilitează catifelarea și protejarea pielii mâinilor tale.

Iată care sunt acestea:

Ulei de Argan

Uleiul de Argan este foarte cunoscut pentru proprietățile sale nutritive redate de acizii grași din semințele arborelui cu același nume. În plus, este bogat în Omega 6, Omega 3, Vitamina A și E, antioxidanți și acid linoleic.

Toate acestea contribuie la hrănirea pielii. Totodată, o ajută să-și mențină strălucirea.

Unt de Shea

Untul de Shea are proprietăți emoliente. Acesta se infiltrează cu ușurință în stratul cutanat, creând o barieră protectoare care împiedică pierderea hidratării pielii. Astfel, este un ingredient ideal pentru pielea seacă și uscată.

Datorită efectului său intens de reconstruire a sănătății pielii, Crema Argan pentru mâini de la I Provenzali conține 25% Unt de Shea, special pentru tine!

Acid Hialuronic

Acesta face pielea mai radiantă, având proprietăți antioxidante care redau un tonus frumos pielii. Un ingredient minune pentru o piele fermă!

Află mai multe despre proprietățile acidului hialuronic aici!

De ce să aleg BIO?

Produsele BIO conțin 95% ingrediente naturale, restul de 5% fiind contribuția poluării atmosferice. Crema Argan BIO pentru mâini este fabricată în mod sustenabil, cu materii regenerabile, din respect pentru mediul înconjurător.

Această cremă este testată dermatologic, iar efectul său extrem de nutritiv este testat în laborator.

Alege BIO! Descoperă aici mai multe detalii despre produsele noastre Organice!

I PROVENZALI

Avem grijă de frumusețea ta! Puterea naturii se regăsește în produsele oferite de noi!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *