Săpun cu Ulei de Dafin – cadou oferit de natură

săpun cu ulei de dafin vegetal

Săpun cu Ulei de Dafin – cadou oferit de natură

Pielea ta are nevoie să fie reîmprospătată. Folosește produse care să o învăluie într-un val de prospețime, care să o protejeze de acțiunea factorilor externi și care să-i imprime strălucire. Un Săpun cu Ulei de Dafin este un cadou oferit de natură care trebuie să ajungă la tine. Bucură-te de proprietățile lui purifiante!

Săpunul cu ulei de dafin poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt: puritate. Formula sa vegetală asigură hidratarea intensă a pielii având proprietăți emoliente. Fiind un produs natural, acesta nu atacă pielea în niciun fel, susține mediul înconjurător și imprimă pielii frumusețea naturii.

Ulei de Dafin

Acesta are efect regenerant, astringent și antioxidant asupra pielii. El ajută pielea să rămână fermă și să-și mențină aspectul tânăr. În plus, uleiul de dafin are și proprietăți antibacteriene ajutând la îndepărtarea impurităților acumulate pe piele.

Ulei de Măsline

Uleiul de Măsline este un puternic hidratant pentru piele. Acesta conține nutrienți esențiali pentru o piele frumoasă și strălucitoare. Este bogat în vitamine (A, D, E, K ) care hrănesc pielea și o reechilibrează. Vitamina E are efect antioxidant și protejează pielea de acțiunea dăunătoare a radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea acesteia.

Săpunul cu Ulei de Dafin este candidatul ideal pentru îngrijirea pielii. Se recomandă utilizarea sa, persoanelor cu o piele delicată.

Acest săpun cu ulei de dafin este fără parfum, fără coloranți de sinteză, fără EDTA și fără derivați petrochimici. Totodată, este testat dermatologic și pentru mentalele grele: Nichel, Crom și Cobalt pentru a asigura siguranța folosirii acestuia pe piele.

I PROVENZALI

Oferă pielii tale frumusețea naturii. Folosește produse de origine vegetală!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *