Argan

Gama de Argan are ca ingredient de bază uleiul de argan. Aceasta cuprinde o sumedenie de produse pentru îngrijirea pielii, a tenului și a părului tău.

Uleiul de Argan este atent extras din fructele copacului cu acelasi nume. Acesta încorporează diversitatea. Extrem de folositor pentru hidratarea pielii, structura sa fină facilitează infiltrarea ușoara în orice tip de piele. Scopul sâu este de a activa crearea barierei protectoare a pielii.

Uleiul de Argan conține Omega-3, Omega-6, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamina A și E. Aceste elemente ajută în procesul de purificare, curățare în profunzime și regenerare a pielii.

-Produsele din această gamă pentru ten reduc ridurile, cresc elasticitatea feței și îi redau strălucirea. Cremele îmbogățite cu acid hialuronic lucrează activ la restaurarea proprităților cutanate ale tenului. Produsele destinate demachierii înlătură impuritățile prin atingeri delicate și lasă pielea mătăsoasă.

-Pentru hidratarea, protejarea și îngrijirea pielii, produsele cu argan reprezintă candidații ideali. Ingrediente precum untul de shea, uleiul de argan și acidul hialuronic au efect nutritiv intens asupra pielii, regăsindu-se în compoziția acestor produse.

-Produsele pentru păr restaurează puterea firului de păr și stimulează creșterea părului, luptând împotriva iritațiilor scalpului și a firelor despicate.

Natura este cea mai bună sursă pentru îngrijirea ta cosmetică. I Provenzali are grijă ca aceasta să ajungă la tine, în mod pur și firesc.

Noi îmbrățișăm conceptul de organic în toate gamele de produse pe care le oferim, valorificând complexitatea elementelor pe care ni le pune la dispoziție natura.

Pune în valoare ceea ce este deja valoros: pe tine însăți!

Filter
You've just added this product to the cart: