Aloe

Gama Aloe surprinde prospețimea încapsulată în frunzele plantei de Aloe Vera. Toate produsele sunt create cu grijă și ingrediente naturale, special pentru tine și cei dragi ție!

Aloe Vera este o plantă populară în universul îngrijirii personale, care conține antioxidanți, enzime, vitamina A și C, minerale. Prin urmare, are efect antiinflamator și terapeutic. Este utilizată cosmetic pentru diferite afecțiuni și pentru întreținerea și accentuarea frumuseții tale.

Enzimele din componența sa permit folosirea acestei plante drept exfoliant pentru piele. Au scopul de a-i reda aspectul uniform și fin, lipsit de impurități, neted și ferm. Frunza acestei plante, unde se găsește gelul minune, conține o cantitate mare de apă și zaharide. Acestea ajută la menținerea hidratării intense a pielii, de lungă durată.

Datorită acțiunii sale răcoritoare, Aloe Vera este folosită în tratarea iritațiilor și a arsurilor solare. Aceasta învelește pielea într-o barieră protectoare în timp ce lucrează în mod delicat la vindecarea ei.

Produsele cu aloe pentru păr fac minuni. Acestea lasă părul ușor de pieptănat și de-a dreptul strălucitor, înlătură mătreața, luptă împotriva căderii părului și generează refacerea celulelor scalpului pentru a-i reda un aspect sănătos.

Gama Aloe oferită de I Provenzali te transpune în mijlocul unui salon de spa, care poate fi chiar la tine acasa! Relaxarea domină atmosfera când vine vorba de aceste produse și se împletește cu calmitatea și liniștea libertății. Fă o rutină din a avea grijă de tine!

Tratează-ți pielea și părul cu atingerea suavă a acestor produse, lasă-te sedus de propritățile lor uluitoare și primește-le în viața ta!

Filter
You've just added this product to the cart: