Produsele BIO I Provenzali îmbrățisează natura în esența acestora. Adevărate capsule de naturalețe, oferă strălucire și protecție frumuseții tale.

Produsele BIO sunt produse realizate cu o componentă a materialelor biologice sau regenerabile. „Bio”  se referă la inputuri derivate din surse biologice, inclusiv agricultură(de exemplu, culturi și reziduuri de culturi, boabe distilatoare uscate) și/sau procesare alimentară(subproduse, reziduuri și materiale nespecificate).

Termenii eco, bio sau organic denotă un produs cu o masă de cel puțin 95% ingrediente organice. Restul de 5% este lăsat în cazul poluării atmosferice. De exemplu, ploaia acidă sau pesticidele aduse de la vânt de o proprietate adiacentă, etc. și utilizarea unor ingrediente suplimentare (nu ECO). Acestea sunt, de asemenea, definite cu precizie.

În 2007, I Provenzali a obținut certificarea bio a CCPB(Consorzio Controllo Prodotti Biologici – Consorțiul de control al produselor biol). Aceasta a dus la nașterea unor noi produse.  Formula lor se bazează în întregime pe  materii prime naturale de origine naturală, cu 95% certificate bio, fără OMG și cu parfumuri 100 % naturale.

I Provenzali declară întotdeauna pe etichetă procentele exacte de materii prime organice și naturale conținute în produsele cosmetice. Pe acestea este folosit un limbaj clar și fără echivoc.

În plus, în interiorul fiecărei etichete, veți găsi o a doua pagină, cu traducerea tuturor materiilor prime din limbajul tehnic în limbajul comun, funcționalitatea lor și nivelul de naturalețe.

Gama Bio pusă de la dispoziție de I Provenzali are scopul de a vă bucura cu produse naturale și pure. Acestea aduc o serie de beneficii pentru pielea, tenul și părul dumneavoastră.

Filter
You've just added this product to the cart: