Gama Vegetala

Gama Vegetala surpinde puritatea elementelor naturii în fiecare produs. Bucură-te de efectele lor benefice în fiecare zi!

Conform dicționarului, cuvântul vegetal denotă conceptul de organic, aflat în strânsă legătură cu natura. În cazul I Provenzali, gama vegetală cuprinde produse bazate pe diferite plante, respectiv:

Lămâia este cunoscută pentru efectul semnificativ pe care îl are în reducerea mătreții. Bogată în vitamine si antioxidanți, lămâia întărește foliculii de păr, regenerează celulele scalpului, îndepărtând reziduurile și redă voluminozitate părului.

Urzica este o plantă care ajută la regenerare și luptă împotriva căderii părului. Totodată, restaurează aspectul sănătos al acestuia și îl ajută să strălucească prin bogăția și frumusețea sa.

Mierea este un ingredient natural popular în lumea produselor de îngrijire personală datorită proprietăților sale uluitoare. Aceasta împiedică ruperea fragilă a firului de păr și hidratează părul, făcându-l minunat la atingere și ușor de invidiat.

Mușețelul reconstruiește structura firului de păr și elimină firele despicate. Plantă versatilă, mușețelul curăță, fortifică și redă luminozitate oricărui tip de păr.

Uleiul esențial de cimbru susține și amplifică acțiunea de curățare și catifelare.

Aceste ingrediente ajută la crearea produselor din gama vegetală, perfecte pentru a forma o legătură strânsă între tine și efectele fermecătoare ale naturii.

Filter
You've just added this product to the cart: