Migdale parfumate

Gama Migdale Parfumate cuprinde produse care imprimă pielii un miros plăcut și fermecător, în timp ce o hidratează și îi conferă rafinament.

Migdalele conțin un elixir nutrițional. Acestea se mândresc cu bogăția de fibre, vitamine, minerale și acizi grasi esențiali din interiorul lor. Dar calitatea prin care reușesc să se remarce este cantitatea mare de ulei care poate fi extrasă din compoziția lor.

Uleiul de Migdale deține proprietăți aparte care-l transformă într-un emolient rafinat pentru piele, pe care o exfoliază și o hidratează. Acestea îl recomandă pentru a fi folosit în tratarea pielii uscate.

Datorită ușurinței cu care este absorbit de piele, uleiul de migdale reușește să aibă efect în profunzimea acesteia. Vitamina E, magneziul si fosforul sunt definitorii în cadrul uleiul de migdale și au efect antioxidant.

Uleiul de Migdale poate fi folosit pentru a reduce liniile fine create pe abdomen în timpul sarcinii prin masare la aplicare.

Gama Migdale Parfumate încurajează relaxarea și alintarea prin intermediul produselor organice I Provenzali care emană mirosul naturaleții și te transportă în mijlocul naturii.

Filter
You've just added this product to the cart: