Semințe In

Gama de produse din semințe in sunt destinate îngrijirii părului tău, redându-i strălucire și vitalitate. Pune în valoare eleganța unui păr sănătos!

Semințele de in sunt numite și Linum usitatissimum, în traducere, cel mai folositor. Acest lucru se datorează faptului că reprezintă o resursă consistentă de nutrienți, antioxidanți și acizi benefici

  • Nutrienții prezenți în compoziția semințelor de in ajută la reducerea căderii părului. Mai mult decât atât, previne apariția firelor albe, întărind structura firului de păr și revitalizându-l. Pe lângă acțiunea sa de reconstrucție a părului, produsele din semințe de in formează un scalp sănătos. Utilizarea semințelor de in tratează cu grijă și restructurează părul și scalpul, luptând constant împotriva mătreții.
  • Fiind bogate in Omega-3, semințele de in redau strălucirea părului, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Așadar, părul uscat rămâne doar o veche amintire care așteaptă să fie dată uitării.
  • Vitamina B și magneziul sunt de asemenea elemente dominante ale structurii semințelor de in care accelerează procesul de creștere al părului și susține implementarea  luciului acestuia. Forța firului de păr este restituită împreună cu elasticitatea lui.

Un păr de înaltă calitate iubește produsele BIO. Gama Iprovenzali din semințe de in asigură un păr fin și moale care impresionează prin naturalețe.

Filter
You've just added this product to the cart: