Thalasso

Structura complexă a produselor Thalasso reunește diferite elemente care remodelează, tonifează și oferă strălucire pielii.

Grecescul “thalasso”, în traducere, “mare” îmbrațișează ingrediente specifice mediului marin cu proprietăți terapeutice destinate în special remodelării și hidratării zonelor afectate.

Structura complexă a produselor Thalasso reunește diferite elemente care remodelează, tonifează și oferă strălucire pielii.

Uleiurile esențiale precum Menta Piperita, Eucalipto sau Cipresso conferă produselor Thalasso un parfum care inspiră relaxare. Acestea sunt extrase cu grijă din plante pentru a obține compușii aromatici.

Algele oceanice dispun de o cantitate substanțială de vitamine, bogate în Omega-3, acizi grași, minerale, proteine care vitalizează pielea. Extractele din microalgele marine conțin o varietate de substanțe bioactive care alimentază procesul de hidratare și revigorare a pielii.

Sarea de baie este renumită pentru conținutul său ridicat de minerale precum magneziu, calciu, sodiu care relaxează musculatura, remediază inflamațiile și asigură o circulație mai bună a sângelui. Mai mult decât atât, catifelează pielea datorită caracterului său exfoliant care ajută la înlăturarea celulelor moarte.

Argila albă are proprietăți remineralizante, reechilibrante și antitoxice. Efectele sale se remarcă prin aspectul sănătos pe care îl redă pielii.

Proprietățile Produselor Thalasso

  • remodelare corporală
  • acțiune antioxidantă și elasticizantă
  • regenerare, calmare și revitalizare
  • putere tonifiantă
Filter
You've just added this product to the cart: