Top

Argan Bio – Săpun Lichid

  /  Articole   /  Argan Bio – Săpun Lichid
argan bio sapun

Curățarea delicată și frecventă a mâinilor a devenit o activitate esențială pentru menținerea sănătății noastre. Săpunul Lichid Argan Bio este ideal pentru a asigura igiena zilnică a mâinilor tale! Ingredientele sale au grijă de pielea ta!

Descoperă care sunt acestea!

Săpun Lichid Argan Bio

Pielea mâinilor trebuie îngrijită cu cele mai bune produse care să nu dăuneze calității acesteia, în timpul spălării. Pentru că această activitate este repetată de foarte multe ori în timpul unei zile, alegerea unui săpun perfect poate fi o provocare.

Săpunul Lichid Bio cu Argan oferit de I Provenzali  este îmbogățit cu Ulei de Argan având proprietăți nutritive și puternic hidratante. În plus, asigură igiena și elimină în mod delicat impuritățile. Acesta este un candidat puternic pentru uzul zilnic.

Ulei de Argan

Uleiul de Argan este atent extras din fructele copacului cu același nume. Acesta încorporează diversitatea și are un conținut ridicat de antioxidanți, vitamine și acizi grași esențiali. Extrem de folositor pentru hidratarea pielii, structura sa fină facilitează infiltrarea ușoară în piele și activează crearea unei bariere protectoare.

! Acesta poate fi folosit pe orice tip de piele !

Gama Argan are ca ingredient de bază uleiul de argan și cuprinde o sumedenie de produse pentru îngrijirea pielii, a tenului și a părului tău. Precum ramurile unui copac, arganul își răspândește beneficiile în fiecare arie de îngrijire a frumuseții tale naturale.

Bio

 Ingredientele naturale nu au efect coroziv asupra pielii și nu îi deteriorează aspectul. Pielea nu devine uscată, deși este curățată în profunzime.

Săpunurile Lichide Bio oferite de I Provenzali sunt produse formulate cu baze delicate de Origine Vegetală care îmbracă pielea cu prospețimea naturii.

Iubește BIO, promovează natura și oferă-ți produse din ingrediente organice care îngrijesc cu adevărat pielea ta, o purifică și o lasă fină la atingere.

I PROVENZALI

Pune în valoare ceea ce este deja valoros: pe tine însăți!

v

You don't have permission to register

Resetează parola