Top

Politică de confidențialitate

  /  Politică de confidențialitate

Informațiile sau datele cu caracter personal pe care le furnizează Clientul vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de confidențialitate a datelor. Prin utilizarea acestui Site și/sau plasarea unei comenzi de produse prin intermediul www.iprovenzali.ro, Clientul își exprimă în mod expres și neechivoc consimțământul privind prelucrarea acestor informații și date și declara că toate informațiile și datele pe care le furnizează sunt veridice și exacte.

S.C. Hot River S.R.L respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării unor cumpărături on-line. S.C. Hot River S.R.L se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți, mai puțîn către colaboratorii direcți, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/ newsletter, procesatori de plăti, companii de curierat etc.).

S.C. Hot River S.R.L prelucrează date cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Crearea contului de client
 • Logarea în contul de client
 • Efectuarea de cumpărături online
 • Plata cumpărăturilor/ restituirea plății în caz de retur de produs/ anulare comandă
 • Livrarea produselor către ține
 • Asistență și suport clienți
 • Acțiuni de loialitate/acordarea de beneficii
 • Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole
 • Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct
 • Publicitate
 • Oferte personalizate
 • Mentenanță și securizarea website-ului
 • Audit și raportări
 • Apărarea drepturilor în justiție
 • Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor judiciare

Reclamații

Dacă aveți nelămuriri sau reclamații, va rugăm să ne contactați. Soluționăm eventuale reclamații în termen de maxim 10 zile (cu excepția cazului în care legea ne impune un alt termen), urmând să va informăm cu privire la modalitatea de rezolvare a acesteia.

De asemenea, va puteți adresa:

Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor

Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale

Ministerului Sănătății

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Proprietate intelectuală

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Tot conținutul site-ului www.iprovenzali.ro, inclusiv textele, imaginile, elementele grafice, fișierele audio și video, mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, desenele și modelele industriale, denumirile comerciale sunt proprietatea exclusivă a vânzătorului și nu pot fi reproduse, modificate, transmise, refolosite, însușite, utilizate, sau folosite în mod public sau cu scopuri comerciale, fără a se obține în prealabil acordul scris al S.C. Hot River S.R.L.

Orice reproducere sau reprezentare, integrală sau parțială, a site-ului sau a oricăruia dintre elementele care îl compun, indiferent pe ce suport și indiferent sub ce formă, în alte scopuri, în special comerciale, este interzisă în mod expres. Orice utilizare neautorizată, încălcare a drepturilor de autor sau a altor drepturi de protecție a proprietății intelectuale și industriale poate genera intentarea unor acțiuni civile sau penale.

Litigii

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul Site-ului este reglementat și interpretat în concordanță cu legile României, iar Clientul admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competențe din România.

Orice conflict între S.C. Hot River S.R.L și altă parte este supus unei solutionari pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competență revine instanțelor de judecată din Arad.

Acordul dumeavoastră

Ați luat la cunoștință și recunoașteți în mod expres că ați citit cu atenție și acceptați termenii și condițiile, în special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecințele retragerii din contractul cu noi, răspunderea noastră și rezolvarea litigiilor și a reclamațiilor.

v

You don't have permission to register

Resetează parola