Top

Cum cumpăr

  /  Cum cumpăr

În vederea comandării produselor de pe site-ul www.iprovenzali.ro persoana interesată trebuie să acceseze site-ul mai sus prevăzut.

În vedere plasării comenzii clientul va selecta produsele pe care dorește să le achiziționeze adăugându-le în coșul de cumpărături.

În vederea finalizarii comenzii clientul trebuie să completeze formularul destinat acestei etape, apoi să selecteze butonul „plaseaza comanda”.

Ulterior acestei proceduri, clientul va primi din partea vanzatorului un mesaj prin care i se va aduce la cunoștiință faptul că a fost preluată comanda acestuia.

Plasarea comenzilor se poate realiza și telefonic în intervalul orar 9-19, în zilele de L-V si S 9-17, la numarul 0724951578

S.C. Hot River S.R.L nu este raspunzător pentru eventualele erori/ neînțelegeri privind adresa, număr de telefon, produse, etc.

Procedeul de preluare a comenzilor, privind identificarea, selectarea și ambalarea produselor (în vederea transmiterii curierului-colet) care fac obiectul comenzii se efectuează în 1-2 zile lucratoare, de la preluarea comenzii.

v

You don't have permission to register

Resetează parola