Top

Șervețele Umede BIO pentru Copii – atingeri fine

  /  Articole   /  Șervețele Umede BIO pentru Copii – atingeri fine
șervețele umede bio

Pielea celor mici este extrem de delicată și poate fi ușor iritată. De aceea, este important să prevenim apariția problemelor cutanate. Un pachet de Șervețele Umede Bio pentru Copii îți vine în ajutor! Prin atingeri fine, înlătură impuritățile de pe piele și imprimă un efect calmant și antiinflamator.

Află ce ingrediente conține acest produs și de ce iubim să alegem BIO!

Șervețele Umede Bio pentru Copii

I Provenzali pune accent pe grija față de cei mici. Gama Baby conține doar produse Bio, din grijă și iubire pentru copii.

Crema protectivă din gama Baby promite să lupte împotriva iritațiilor. Șervețelele umede vin să o susțină în această confruntare! Acestea curăță pielea eficient și delicat în timp ce contribuie la emulsionarea ei.

Șervețele de la I Provenzali conțin doar tensioactivi de origine vegetală și ingrediente care au grijă în mod natural de pielea fină a celor mici:

Apă Distilată de Malvă (Extract de Nalbă)

Aceasta determină o acțiune blândă a șervețelelor și le conferă proprietăți terapeutice și calmante. În plus, este un ingredient ideal pentru curățarea și îngrijirea celor mici care au pielea sensibilă, ajutând la netezirea acesteia.

Glicerină biologică

Glicerina tratează aspectul uscat al pielii, o hidratează și o catifelează. Aceasta atrage și reține apa în piele asigurându-i un aspect plăcut de lungă durată.

Ulei de Shea Bio

Uleiul de Shea construiește o barieră protectoare pielii celor mici care împiedică pierderea hidratării pielii. Are efect antiinflamator favorizând vindecarea afecțiunilor cutanate, cât și efect puternic hrănitor oferind un aspect sănătos pielii prin imprimarea proprietăților sale nutritive.

Fiind un produs de origine vegetală, un pachet de Șervețele Umede Bio este ideal pentru pielea delicată a celor mici. Acesta oferă un strat în plus de protecție pielii și calmează iritațiile provocate de scutec având efect mângâietor. Lasă pielea catifelată și lipsită de impurități!

Bio

Produsele BIO de la I Provenzali sunt create cu ingrediente organice, obținute în mod sustenabil, din respect pentru tine și mediul înconjurător. Șervețele Umede BIO pentru Copii nu conțin parabeni, silicon, PEG, tensioactivi petrochimic, SLES, SLS sau organisme modificate genetic. Aceasta are un parfum delicat obținut din esență 100% naturală, fără alergeni. Este testat dermatologic și pentru metalele grele: Nichel, Crom și Cobalt pentru a asigura siguranța folosirii lor.

I PROVENZALI

Produsele Bio au grijă de pielea delicată a bebelușilor! Oferă momente pline de grijă!

v

You don't have permission to register

Resetează parola