Top

Crema Protectivă Bio Baby – are grijă de pielea bebelușilor

  /  Articole   /  Crema Protectivă Bio Baby – are grijă de pielea bebelușilor
crema protectiva bio baby

Pielea bebelușilor este extrem de fină și delicată. Tocmai de aceea este esențial să-i oferim un scut puternic care să lupte împotriva iritațiilor. Crema Protectivă Bio Baby este soluția.

I Provenzali iubește să ofere produse Bio, mai ales pentru cei mici. Știm că ei au cea mai mare nevoie de grija noastră.

Crema protectivă Bio a fost special creată pentru a asigura o piele fericită, lipsită de inflamații.

Crema Protectivă Bio Baby- aliatul schimbatului de scutece

Această Cremă este ideală pentru a oferi pielii celui mic protecția de care are nevoie. Aplic-o pe pielea perfect curată și uscată a copilașului tău prin mișcări circulare pentru a favoriza absorbția acesteia. Odată aplicată, crema protectivă va acționa ca o barieră împotriva formării iritațiilor.

Ingrediente Naturale – eroi pentru piele

Textura sa bogată se datorează unui ingredient vedetă în lumea produselor de îngrijire a pielii. Faimosul Unt de Shea!

Untul de Shea are proprietăți extrem de nutritive asupra pielii, fiind o sursă naturală de hidratare intensă pentru piele. Caracterul său emolient și antiinflamator îl face excelent pentru a reda moliciune și un aspect neted pielii sensibile.

În ajutorul lui vine și Extractul de Bambus care garantează acțiunea de protejare. Acesta conține siliciu organic care ajută la menținerea sănătății pielii. Extractul de bambus calmează iritațiile și oferă rezistență și elasticitate țesutului cutanat.

Oferă pielii beblușului tău o textură mătăsoasă și totodată protejată de amenințările interacțiunii cu exteriorul. Folosește o Cremă Protectivă BIO!

BIO – iubește natura

Produsele BIO de la I Provenzali sunt create cu ingrediente organice, obținute în mod sustenabil, din respect pentru tine și mediul înconjurător. Crema protectivă Bio Baby nu conține parabeni, silicon sau organisme modificate genetic. Aceasta are un parfum delicat obținut din esență 100% naturală, fiind testată dermatologic.

Gama Baby se bucură numai de produse BIO. Descoperă-le aici!

I Provenzali

Frumosul se ascunde în naturalețe! Iubește BIO!

v

You don't have permission to register

Resetează parola