Top

Unt de Shea Vegetal – pentru o piele fină

  /  Articole   /  Unt de Shea Vegetal – pentru o piele fină
unt de shea beneficii

Aerul rece poate amenința frumusețea pielii tale. Asigură-te că îi oferi o doză extra de hidratare. Folosește Unt de Shea Vegetal! Acesta este un produs foarte cremos și concentrat, cu ingrediente extrem de nutritive, care lasă pielea fină la atingere.

Descoperă diferitele sale întrebuințări în lumea cosmeticelor!

Unt de Shea Vegetal

Untul de Shea este folosit din cele mai vechi timpuri pentru a oferi suplețe, elasticitate și hidratare pielii. Acesta conține ingrediente nutritive care au efecte de regenerare, protecție și emoliere asupra stratului cutanat. Conține 3 elemente de bază:

  • Acizi Grași
  • Vitamina E
  • Vitamina A

Acestea au efect antiinflamator, antioxidant și catifelant.

Formula de Unt de Shea oferită de I Provenzali este îmbogățită cu Ulei de Migdale pentru a-i accentua proprietățile de înfrumusețare. Se absoarbe cu ușurință fără să creeze un efect uns.

Acest produs conține uleiuri și unturi 100% VEGETALE și a fost testat dermatologic, fiind ideal pentru tratarea pielii deshidratate, uscate sau seci.

Pentru bebeluși

Fiind un produs de origine vegetală, untul de shea poate fi folosit chiar și pe pielea delicată a celor mici. Acesta oferă un strat în plus de protecție pielii și calmează iritațiile provocate de scutec.

Pentru corp și ten

Efectul antiinflamator al untului de shea favorizează vindecarea afecțiunilor cutanate precum eczema, psoriazis sau dermatita. Totodată, ingredientele sale stimulează producerea de colagen, redând elasticitate și suplețe pielii și combatând semnele de îmbătrânire.

Puteți folosi Unt de Shea pentru a scăpa de buze crăpate și pentru a le oferi protecție împotriva acțiunii agenților atmosferici.

Pentru păr

Pentru un scalp sănătos și fire de păr puternice. Odată aplicat, ajută la calmarea scalpului și imprimă proprietăți de fortificare a structurii firelor de păr.

Descoperă întreaga Gamă Shea aici!

Rafinat vs. Nerafinat

Există două tipuri de Unt de Shea, rafinat și nerafinat.

Untul de Shea rafinat a fost supus unor procese chimice pentru a-i prelungi termenul de valabilitate. Acesta este alb, iar puterea efectelor ingredientelor sale este redusă.

Untul de Shea nerafinat este în stare naturală. Acesta este mult mai nutritiv întrucât are o compoziție pură.

Shea redă prospețime!

I PROVENZALI

Produsele Vegetale se bucură de efectele mângâietoare ale naturii. Include-le în rutina ta de îngrijire personală!

v

You don't have permission to register

Resetează parola