Top

Șampon Bio Aloe și Ovăz – Emolient pentru Părul tău

  /  Articole   /  Șampon Bio Aloe și Ovăz – Emolient pentru Părul tău
sampon bio

Părul poate deveni cel mai de preț accesoriu. Fă-l fericit la fiecare spălare cu un Șampon Bio Aloe și Ovăz. Efectele sale au grijă de firele tale delicate de păr și le redau strălucire.

Descoperă ce proprietăți ascunde!

Șampon Bio Aloe și Ovăz

BIO

I Provenzali iubește să ofere produse BIO. Acest Șampon nu conține Parabeni, SLS, SLES și nici ingrediente de origine animală.

Din respect pentru tine și mediul înconjurător, I Provenzali produce în mod sustenabil produsele sale.

BIO presupune folosirea ingredientelor naturale în procesul de creație al șamponului, acestea regăsindu-se în compoziția lui în proporție de 95%, restul de 5% fiind aportul poluării atmosferice.

Află mai multe despre produsele BIO & ORGANICE aici!

Aloe Vera

Aloe Vera este o plantă cu puternic efect terapeutic. Aceasta înmagazinează în compoziția sa substanțe hidratante și nutritive, enzime cu rol antibacterian și vitamine care îi susțin efectele benefice asupra firelor de păr.

Totodată, această plantă conține acizi grași care au efect antiinflamator. Astfel, scalpului tău i se construiește o barieră protectoare care îi menține sănătatea și elimină riscul apariției de mătreață.

Datorită calităților sale, Aloe Vera menține integritatea părului atunci când îl curăță fiind un emolient delicat pentru acesta.

Acidul folic și Vitamina B12 din Aloe luptă împotriva căderii părului.

Curăță de pe firele de păr sebumul în exces, lasă părul mătăsos și imprimă strălucire.

Extract de Ovăz

Acesta are efecte restructurante și hrănitoare asupra firelor de păr. În plus, are capacitatea de a normaliza pH-ul pielii ceea ce susține efectele generate de Aloe Vera de a calma scalpul.

Ovăzul conține Omega-6 și nutrienți care ajută la repararea structurii firului de păr. Ajută părul să crească sănătos de la rădăcină până la vârf, împiedicând ruperea firelor de păr și apariția vârfurilor despicate.

Vitaminele și mineralele din compoziția sa susțin acțiunea plantei de Aloe Vera. Așadar, folosite împreună accentuează intesitatea efectelor benefice pe care le generează.

P.s. Șamponul Bio Aloe și Ovăz este ideal pentru părul normal.

I PROVENZALI

Iubește-te în fiecare zi! Oferă-ți momente dedicate doar ție!

v

You don't have permission to register

Resetează parola